Dobrý večer, na jednom světle mi přestalo z půlky svítit LED denní svícení. Je to součást světla tudíž se to musí řešit výměnou celého světla z čehož nadšen nejsem. Nepřestalo to svítit úplně, jsou tam dvě linky a jedna svítí málo. Otázka je zda to nebude vadit STK. Ta je zrovna čerstvá takže to nemusím řešit ale i tak mě to zajímá. Osobně by mi to nevadilo, svítí to dostatečně i teď, jen to blbě vypadá. A co policie? Může dát pokutu?
Nemáte náhodou VW? Mému kolegovi se stalo přesně to samé u 4 roky starého vozidla. Pod tím světlometem měl jakousi řídící krabičku a do té mu zatekla voda. Výsledkem byla výměna celého světlometu a té krabičky. Cena pro dobrého zákazníka po slevě byla 32 tis.Kč. Snad tedy nemáte VW a máte nějakou serióznější značku.
Každopádně do příští technické nemáte problém a policajtů bych se tolik nebál. Ti neřeší nic krom rychlé jízdy, alkoholu a drog. Jen vyjímečně je zajímá i něco jiného.
jap*
Je to yaris. Ano u VW to znám, tady by žádná krabička být neměla. Světlo stojí 5tis. Což je teda mnohem lepší cena než u toho VW. Koukám že jsem na tom teda lépe než jsem myslel
5 tisíc je normální cena. To se dá dát a nestresovat se.
jap*
Jinak co to bylo za VW? Prodejce co mi teď prodává světlo na Toyotu nabízí i světlo na Škodovku i s řídící jednotkou okolo 3 tisíc... Řekl bych že to bude to samé jako u VW. Jsou to sice světla z bouraných aut ale nic zásadního jim není...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.