Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha auta

Od: aleachim odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,měl bych dát nyní nevratnou zálohu 10% na auto s tím,že auto mi předají až za měsíc,a zaplatím,jelikož prý htějí ještě ujet 25 tisíc km .
Protože se jedná o předváděcí vůz,ale vúz už je starý 4 roky,a prý ho ukazují jako předváděcí.Vvůbec tomu nerozumím.Je to v souladu se zákonem v pořádku?Jedná se o známou prodejnu s auty.Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

5x
Já bych do toho nešel. Buď bych přišel za měsíc nebo si mezitím sehnal jiné auto.

hodnocení

1x

já bych do toho taky nešel měsíc je dlouhá doba co když ho někdo roztřelí a vůbec se mi todle nák nezdá

scháněl bych jinde a pokud nesehnal ptal bych se za měsíc těhle jestli ho jestě maj na prodej

cl
hodnocení

0x
Těžko ujedou denně 1000km

hodnocení

0x

Určitě nepostupují proti zákonu, ale já bych do toho nešel.

To by musela být směšná cena..

aleachim
hodnocení

Moc všem děkuji,myslel jsem si to.
Podívám jinde...

hodnocení

0x
Můj známý si zaplatil za Suzuki s-cross celou částku a čekal několik měsíců, než si ho bude moci vzít. Bylo vystavené v autosalonu a neměli jiné na vystavení..Je to cca rok zpět, kdy auta prostě nebyla a mermomocí chtěl nové auto..tak to podstoupil..Ale nikdo s tím nejezdil,jen do toho lidi v salonu lezly a sedaly a tak..
doplněno 15.07.23 16:41: ti lidé lezli a sedali..ať uspokojíme i znalce ČJ;)

ale to je drobnost, mnozí to přehlížejí...:)

krtek6
hodnocení

0x

vždycky platilo a platí pravidlo...kdo požaduje zálohu předem...není solventní a ruce od něj pryč

paveldvorak
hodnocení

0x

Naše zákony nijak neupravují postupy prodeje aut, proto je vše věcí domluvy, máme pouze obecnou právní úpravu která řeší vše obecně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]