Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuji si koupit nějaké auto na ryby například se mě aktuálně zalíbila honda crv 2.gen a po ostatních se ještě rozhlížím
Můžete poradit nějakou jinou hodně prostornou čtyřkolku :D nejlépe i s úzávěrkou.
Vzhledem k tomu že se v autech nevyznám potřebuji hlavně poradit na koho se obrátit s pomocí koupě, tím myslím osobou co mě za peníze auto prohlídne a vyzná se! Za tuhle službu samozřejmě rád zaplatím. Prostě abych byl reálně seznámen se stavem vozidla, možnými budoucími komplikacemi atd všechno co ani nevím že chci a potřebuji vědět, rozumíte ne? :D
Zahlédl jsem na YT nějaké lidi se tímhle zabývající ale většinou řeší drahé vozy a já chci auto za 50-200k max.
Předem mockrát děkuji za smysluplné odpovědi týkající se tématu
Ještě to doplním o otázku zda jste někdo takových služeb využil a jak jste byl spokojen s průběhem a i s autem po pár letech.
Nebudu ti kazit iluze,ale na ryby mam trabant combi.jednoducha udrzba,da se v tom spat a prostoru i pro dva habakuk.je na 12v.
chces chytat ryby nebo se cicmovat v aute? ale jezdim jenom po cr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.