Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk motoru studený start 1.4 16v

Od: dendys odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny, všiml jsem si u mého auta, že za studena vydává podobný zvuk, jak u 2 videí níže. Není to až tak, ale má to nádech toho ,,hrubého,, zvuku. Jakmile se motor prohřeje, zmizí to úplně. Co tipujete? Prasklá hadice nasávání vzduchu, popřípadě něco s váhou vzduchu, nebo třeba i nějaký kabel k váze vzduchu? Kontrolka motoru nesvítí. První 2 videa jsou ten zvuk, 3. video je zvuk mého motoru. Je třeba přidat zvuk, aby to šlo správně slyšet.

>

>

https://www.youtube.com/shorts/z6sJCvYoqfA

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Nevím na jaký zvuk je potřeba se soustředit a nepíšeš kolik má auto nalítáno (+ jsou pravidelné výměny oleje). Při startu bývá obohacenější směs o benzín, takže zvuk bude jiný. Pokud to přestane dělat ty zvuky po zahřátí, neřešil bych to. Odkud ty zvuky slyšíš-zvenčí nebo z "vnitřku" motoru?

dendys
hodnocení

Uz jsem na to prisel, je dira ve svaru za vlnovcem vyfuku. Je to tesne pod motorem, takze proto. Pri zahrati se to ,,roztahne,, a je to uplne nepatrne, ze to clovek ani neslysi... Koukal jsem, ze na to trpi hodne 1.4 16v.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]