Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroce výfuku Fiat Ducato

Od: ivanhorseman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, utrženou částí plechového obalu na zadním výfuku mi tento již mává na rozloučenou a tak mne čeká výměna za nový. Přední díl je OK, ale asi nemá cenu měnit nyní zadní díl a za rok vše rozhazovat a měnit přední díl. Ale netušil jsem kolik je výrobců/dodavatelů. Našel jsem ICER...FENNO/CISAM/EBER...WALKER...ASMET...IZAWIT...MTS...Starline. Máte někdo zkušenost co vybrat či čemu se vyhnout. Auto Fiat Ducato 230 - podvozek JTD 2,8 / 2001. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Walker je s kvalitou na špičce.

Vyhejbám se Bosalu a Starline (tenký plechy, blbě uchycený chrastící přepážky, absence vaty, málo držáků, neošetřené svary)

hodnocení

0x

Za mne Polmostróv nebo Izawit. Polmostrov jsem měl 8 let komplet výfuk za cca 1/4 ceny oproti Bosalu, beze stopy koroze a ještě před zvrakovýním auta šel dolů a za 1/3 původní ceny jsem jej prodal!

Na benálu nebo naftě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]