Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění odpovědnosti

Od: suzi* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

stala se mi taková nemilá věc. Nabourala jsem dvě auta, oboje lak a na svým mám taky lak. Svoje už mám v autorizovaném servisu a řešení pojistné události na havárko běží. Nicméně, pointa - nemám sepsaný protokol o nehodě, páč se to stalo v nočních hodinách a do města, ve kterém se to stalo, se nechystám. Je možné sepsat protokol o nehodě nějak na dálku? Předpokládám, že pro šetření pojistné události je potřeba...

Druhá věc - v ostatních vláknech jsem viděla nějakou informaci o bonusech, já žádné zatím evidentně nemám, protože pojištění na vůz mám sjednané rok, takže předpokládám správně, že nebudu platit vyšší pojistku?

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

s tím sepsáním dodatečně lze-ale antidatově-den a čas nehody, a po dohodě s druhou stranou(ačkoli je to v jejich zájmu,coby poškození)-pomíjím faktmže ze zákona jste povinná hned na místě bla bla bla...A bonusy neřešte-pro vás bude ideálnější řešit povinné třeba na mamku,babičku apod.,prototže než byste si vyjezdila bonusy,tak nacpete pojištovnám x peněz navíc,kor po poj.události,která bude s vaším r.č. v systému pojištoven už spjatá...

ert*
hodnocení

0x

Jsou i malusy = pojistku vám zdražit můžou (záleží jakou máte poj. smlouvu). Proti zdražení se dá ukončit pojistka a pojistí třeba ta babička.

nu*
hodnocení

0x

začal bych studiem zákona č.361, a to ještě předtím než opět usednete za volant...nepíšete totiž jak na to reagují oba majitelé poškozených aut...a jak na to reaguje pojišťovna, která by měla z povinného ručení poskytnout pojistné plnění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]