Dobry den,potreboval bych poradit,vcera jsem byl s chevroletem orlando 1,8benz bez lpg rok11 na stk a emise byly nevyhovujici,volnobeh byl vporadku ale kdyz prislo na radu mereni v cca 2700ot tak hodnota lambda mela byt max 1,030 ale ja mel 1,046-prumer a pry to litalo az na 1,4 Poradite co s tim? Pry to muze delat spatne palivo tak mam v planu zkusit aditiva se kteryma mam dobrou zkusenost na jinych benzinech.Je mi ale divny proc litaji otacky do maxima-technik to nemohl udrzet na tech zvysenych ot.Sam jsem to byl ted zkusit a kdyz pomalu pridavam otacky tak nekde pred 1500 z niceho nic otacky vylitnou nadoraz a pak uz radeji pustim pedal,pak je to ve volnobehu a otacky trosku zaskubou v nizsich otackach. Napadlo by nekoho co s tim? Chyba je pouze P0597 -termostat(podle me s tim nesouvisi) dalsi foto jsou lambdasondy ve volnobehu: 0,770v je lambda c.1 a 0,14 je lambda c.2 Diky za odpovedi
Zkus STK kde mají ještě starý typ měření spalin, takový ten trychtýř na výfuk, ale nevím.. Další je známý na STK a nějaká kačka bokem. Mimochodem emise dělaj i některé "venkovské nebo domáčtější" autoservisy..
luko89
No jenze kdyz uz jsem byl jinde na emisich tak uz muzu jen tam kde mi dali stk na tech 30dni a nikam jinam ne?
olinl
Pokud se to za poslední půlrok nezměnilo, tak můžeš udělat emise jinde než TK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.