Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Destičky

Od: vladislav18® odpovědí: 5 změna:
Ahoj, nevíte jestli se dávají nějaké vymezovací ,,plíšky,, na destičky aby nelítali v uložení? Co jsem dal nové desky,tak po nerovnostech vytvářejí hrozný hluk. Mezi deskou a brzdičem je malá vůle a ty desky lítají nahoru ,dolů a naráží do toho kovu. Děkuji
Destičky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kouknu se ti do katalogu. Audi...?...?...? (rok, typ, modelová řada)

hodnocení

Díky A6 C5 2,8

hodnocení

0x

Je tam jen ta pružina. Kup tuhle novou na obě strany.

Nebo je vyčvachtaný celý třmen a potřebuješ nové čepy.

ATE 11.8116-0143.1

a

autodily-pema.cz/...

nebo šmejdské desky. Kupuj ATE nebo TRW (ATE mohou chvilku popískávat).

doplněno 08.07.23 19:17:

Pokud lítají samotné desky v tom držáku nahoru a dolů, tak novej držák

4B0615125C

Mechanici rez berou pilníkem a ubírají na držáku materiál. Blbci. Místo toho, aby se mazal... a majitel jezdil na takovou operaci častěji, tak se držáky vymlátí a vybrousí.

doplněno 08.07.23 19:20:

kompatibilitu si přeměř s tím, co tam je teď

autodily-jama.cz/...

Brzd bylo dle motorů, ale mělo by to sedět.

Destičky #2
hodnocení

Našel jsem v garáži jedny starší desky, a ty tam sedí super bez vůle. Vzal jsem i ten třmen sebou do Kelly a vyzkoušeli jsme 6 typů od různých výrobců a všechny tam měli vůli. Asi výrobci teď šetří na materiálu. Jinak díky

Já preferuji ATE. Prvovýroba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]