Nejste přihlášen/a.
Stropní světlo má kabeláž zapakovanou v hlavním svazku s odbočkama. To se blbě hledá a blbě radí na dálku.
Pro napojení na stropní světlo napřímo je to o sundání stropnice a A sloupku, kde je kabeláž (ale k vůli stropnici všech sloupků). Jinak se stropnice nalomí. Ale hodně lidí to takto riskuje.
Další možnost je najít v Audi BSG a i tam bez schémat nevím, kde je druhý konec od stropních lampiček. Nemám od Audin schémata.
Nemáš osvětlení nohou? Jak se chová to? Nešlo by to na ně paralelně?
Mám myslím podstatnou otázku: LED pásek se má rozsvítit při odemknutí auta. Ale jak dlouho má svítit, popř. kdy má zhasnout? Má svítit stejně jako stropní osvětlení nebo má svítit stále až do uzamčení auta? Popř. ještě jinak?
Nebude tak jednoduché to říci polopaticky, když ani nevíme, zda je pásek zapojen obvykle (červená +, černá -), o jaké auto se jedná (já to z osazení pojistek nepoznám), případně jaká elektronika je pro stropní světlo atd. Já na Dacii Logan II mám několik režimů svícení stropního světla, v elektrotechnice se vcelku vyznám, přesto připouštím, že bych s tímto "triviálním" připojením mohl mít trochu problémy.
@satam Ono je to tam tak nějak vtipně řešené.
Plus reguluje přímo BSG jednotka. Ona ovládá svorku 30 a tak nikdy ani stropní světlo nemá trvale plus po celou dobu. Když by někdo zapomněl dveře otevřené třeba v garáži, tak auto usne a svorku vyřadí a odpojí. Aby si nevybilo baterku.
Druhá věc je kostra. V stropním světle je trvalá a pak ta, kterou ovládají mikrospínače dveří. Ale zase přes komfortní jednotku. To je ta druhá vedle BSG. Dveře sleduje komfortka a když jsou některé otevřené, atk ukostří lampičky.
Tedy není to jak Š120 nebo Favorit, kdy je tam trvale plus a kostry dveří v paraelním zapojení na lampičku.
Díky systému zapojení přes jednotky je výhodou při odemčení dálkou ihned svítí interiér, přitom dveře ještě nikdo neotevřel a stejně tak při uzamčení interiér zhasne i když dveře už jsou dávno zavřené. Při sledování otočeného klíčku a aktivované svorky 15 se tato funkce zruší a lampička reaguje jen na zavřené a otevřené dveře.
Felicie na to měla u lampiček 4 drátový pohasínač. Kostra, Svorka 30, Svorka 15, Kostra dveří. Svorkou 15 se vyřadila funkce pohasínače se zpožděním a bez ní se to chovalo tak, že po otevření dveří lampička rožla a po zavření svítila ještě 15 sekund nebo ihned zahsla otočením klíčku a aktivací 15ky.
Příchodem decentrální jednotky elektriky a komfortky přebrali onu funkci do sebe.
Jednotky mají v sobě automotive integrované obvody (několika vstupové a výstupové šváby s mnoha mosfety), nebo externí mosfet na DPS vedle nebo obyč relé.
Není tedy radno tyto vstupy přetížit, ale LED pásek jim neublíží.
A já čekal, že to bude spíše ambientní decentní pásek.
Tohle mi spíše připomíná kolotoče. Nehaním, jen jak to na mě působí. Každý máme svůj vkus
Tak potom jo.
Myslím, že varovná světla dveří mají svoje relé. Na ty by to šlo taky snadno. Relé je za pojistkama. Myslím, že z komfortky jde jen povel pro relé a relé je snadno přístupné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.