Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna motoru 2.0 hdi 79 kw za 2.0 hdi 100kw

Od: hary odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás jednoduchá otázka když bych vyndal motor 2.0 hdi 79 kw a dal za něj 2.0 hdi 100kw který se také dávám do toho modelu auta a to přesně citroen c8. Jak by to zákonitě fungovalo nebo takhle bylo by to ještě legální? A jednodušší koupit auto s tím 100 kw motorem by to nebylo mám doma motor plně funkční a zničené auto jen na motoru tak mě napadlo co to dat do kupy. Poradíte mi někdo jak to udělat legální cestou?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Legálně - typ motoru musí sedět s techničákem. Abys jiný typ dostal do techničáku tak schválená přestavba = lepší rozchlastat a vyšší výkon řešit výměnou celýho auta, např. koupit Citróna 100 kW (typ motoru bude mít v techničáku) s chcíplým motorem (bude za levno) a dát si tam ten svůj...

k2
hodnocení

1x

Pokud Vam tuto vymenu motoru za jiny typ neschvali vyrobce/dovozce (o cemz pochybuji), tak je to legalni cestou problematicke az nemozne.

paveldvorak
hodnocení

0x

silnější spojka větší brzdové kotouče převodovka ke 100kw motoru a pak návštěva technické zkušebny, zakoupení protkolů a pak na úřad požádat o schválení přestavby...tak to dnes funguje zákonitě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]