Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neidentifikovatelné mlácení z přední strany auta

Od: pista96 odpovědí: 4 změna:
Ahoj, nevím zda můj problém dokážu dobře popsat páč sem totální lajk na auta ale zkusím ... Dnes po určité době sem si všiml při malé rychlosti mi něco jakoby mlátí, mám čerstvě měněné klouby řízení tak mě napadlo zda to není od toho ( postupně si to všechno sedá) . Zvuk jde právě s z přední strany auta... Díky za případnou radu. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nic si nesedá, pokud tam něco mlátí, je tam něco špatně a je potřeba to najít. Mohli třeba i zapomenout dotáhnout šrouby kol.

hodnocení

2x

Nedokážeš dobře popsat, protože to zásadní nepíšeš.;)

Výrobce, model, rok, motor.

doplněno 02.07.23 21:38:

Golf IV má suprovej podvozek. Tam nic nemlátí a ani si nesedá a ani nemůže sedat.

Omrkni stabilizátor, tyčky stabilizátoru, tlumiče, horní uložení tlumičů, ramena.

Řízení máš tedy ok, ale co zbytek...

doplněno 02.07.23 22:23:

Taky při výměně čepů řízení mohli do těch těhlic tak řezat kladivem, aby rezavej čep odskočil, že poškodili načaté čepy ramen.

pista96
hodnocení

VW golf TDI 2003

asd1
hodnocení

2x
Mlátit může spousta věcí.. reklamuj tam kde se v tom hrabali, předat auto kde něco tluče je spatne, součástí opravy je zkušební jízda a tluceni si museli/ meli všimnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]