Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konektor k autorádiu

Od: gorro® odpovědí: 5 změna:

Zdravim,vytrhli se mi drátky s iso hranatého konektoru jak se zastrkává zezadu do autorádia.Vytrhli se mi ovšem drátky ale ty konektory tam zůstaly a nenašel jsem způsob jak je vyndat ,nic specielního nemám,existuje nějaký jednoduchý zpusob jak je vyndat? nerad bych tam neco ulomil.Jsou to dva konektory z levého zadního reproduktoru. Moc díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

4x

Na tom konektoru je takový jazýček který brání tomu aby kovektor sám vyjel. Musí se zamáčknout a pak konektor vytáhnout ven.

ar*
30.06.10 22:33
hodnocení

4x

1

Konektor k autorádiu

ar*
30.06.10 22:33
hodnocení

4x

2

Konektor k autorádiu #2
hodnocení

Are díky za ukázkové foto ale moje svorkovnice nejde rozebrat mrška takže je tam dost blbě vidět ale díky

xifi*

Ahoj,sice asi už asi pozdě ale není na škodu použít lupu k orientaci...jinak existuje sada /vypichováky/na nejenom tyto konektory..já sam jsem si to udělal /bruska/ z kaleného drátu, měkší se ohýbá a pozor na na zničení toho plastu,protože pak bude sice konektor venku ale bude zase asi možná vyjíždět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]