Nejste přihlášen/a.
Náš FORD S-Max pomalu dosluhuje a tak přemýšlím o koupi nového vozu. Chtěl bych ještě stihnout nějaký diesel s karoserií MPV nebo SUV, ale v nižší cenové kategorii případně s chudší výbavou. Poradí někdo?
Nové SUV v naftě do 500 tisíc?
Já bych rád nový elektromobil za 500 tisíc. To se ale nestane. Budete muset jít s cenou nahoru.
@re4zon O ekologicnosti spalováků bych pomlčel. Nemluvě o tom, že já chci jezdit a né neustále něco opravovat a servisovat.
@re4zon Já to nikomu necpu. Jen jsem vyjádřil svůj názor. Že se toho hned chytá každá tupá hlava a hned začne mektat něco o ekologii o které nic neví. Za to já nemůžu
@stir O MG4 nemám zájem. Z venku je to hezké auto, ale uvnitř strašný design jak od VW. Čekám na MG5. Potřebuji kombíka. Nechci vozit psa na sedačkách ![]()
Rextony se prodávají ojeté kolem 150tis, motor mercedes, ... ale to "nové" jsem v dalším komentáři přehlédl...
Pokud se chcete (kdo ví proč to lidi dělají) vyhnout 1,5dCi Dacia Duster, pak tedy Ford Turneo - když se podaří sehnat v akci nebo předváděčku...
Jinak jedině Opel Mokka.
Jenže Tivoli Grand není MPV a ani SUV a navíc se v současné době nedá objednat, čeká se na novou generaci, Korando je dle mého názoru pro pána malé a Rexton je už nad jeho finanční rozpočet.
Máte pravdu, ale co říkáte na ojetého Kodiaka s manuální převodovkou a pohonem předních kol? Ten by se do 500 000 Kč dal sehnat? Samzřejmě dvoulitr.
No, jestli by byl po všech svolávačkách a servisních akcích, proč ne.
Vím, že na některých kusech se na záruku nebo kulanci musely několikrát - i 3x - měnit vadné vodní pumpy, auto třeba také netopilo, protože se z prvovýroby dodávaly nekvalitní chladiče, které si nerozuměly s chladicí kapalinou G13 a jen samotné čištění čistícím prostředkem Haertol vyšlo v autorizáku na 5000 Kč a k tomu se musel koupit ještě nový chladič, a tohle, pokud vím, se na záruku neuznávalo.
Takže opravdu jen Kodiaqa s jasnou servisní historií, kde tohle vše bylo provedeno.
@jirib: Nektera zadani proste nemaji reseni. Pokud budu verit wikipedii, tak to vypada, ze nic jako Kodiaq v nafte s pohonem prednich kol a s manualni prevodovkou Skoda Auto nikdy seriove nevyrabela.
Ono obecne u teto kategorie "velkych" SUV (tedy velkych v evropskych meritkach) bude manualni prevodovka dost omezujici kriterium...
No právě mě se zdá, že to trvalo snad 3 modelové roky protože na tyto závady se přišlo až po nějakých ujetých kilometrech, a proto např. na to chlazení Škodovka už záruku neuznává. Vlastně škodovka na ty závady přišla díky svým zákazníkům.
Ono to nové korando se už snad ani nedá v dieslu koupit. Dneska už diesel nejspíš nedává smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.