Nejste přihlášen/a.
Náš FORD S-Max pomalu dosluhuje a tak přemýšlím o koupi nového vozu. Chtěl bych ještě stihnout nějaký diesel s karoserií MPV nebo SUV, ale v nižší cenové kategorii případně s chudší výbavou. Poradí někdo?
Nové SUV v naftě do 500 tisíc? Já bych rád nový elektromobil za 500 tisíc. To se ale nestane. Budete muset jít s cenou nahoru.
@re4zon O ekologicnosti spalováků bych pomlčel. Nemluvě o tom, že já chci jezdit a né neustále něco opravovat a servisovat.
@re4zon Já to nikomu necpu. Jen jsem vyjádřil svůj názor. Že se toho hned chytá každá tupá hlava a hned začne mektat něco o ekologii o které nic neví. Za to já nemůžu
@stir O MG4 nemám zájem. Z venku je to hezké auto, ale uvnitř strašný design jak od VW. Čekám na MG5. Potřebuji kombíka. Nechci vozit psa na sedačkách
Rextony se prodávají ojeté kolem 150tis, motor mercedes, ... ale to "nové" jsem v dalším komentáři přehlédl...
Pokud se chcete (kdo ví proč to lidi dělají) vyhnout 1,5dCi Dacia Duster, pak tedy Ford Turneo - když se podaří sehnat v akci nebo předváděčku...
Jinak jedině Opel Mokka.
Jenže Tivoli Grand není MPV a ani SUV a navíc se v současné době nedá objednat, čeká se na novou generaci, Korando je dle mého názoru pro pána malé a Rexton je už nad jeho finanční rozpočet.
Máte pravdu, ale co říkáte na ojetého Kodiaka s manuální převodovkou a pohonem předních kol? Ten by se do 500 000 Kč dal sehnat? Samzřejmě dvoulitr.
No, jestli by byl po všech svolávačkách a servisních akcích, proč ne.
Vím, že na některých kusech se na záruku nebo kulanci musely několikrát - i 3x - měnit vadné vodní pumpy, auto třeba také netopilo, protože se z prvovýroby dodávaly nekvalitní chladiče, které si nerozuměly s chladicí kapalinou G13 a jen samotné čištění čistícím prostředkem Haertol vyšlo v autorizáku na 5000 Kč a k tomu se musel koupit ještě nový chladič, a tohle, pokud vím, se na záruku neuznávalo.
Takže opravdu jen Kodiaqa s jasnou servisní historií, kde tohle vše bylo provedeno.
@jirib: Nektera zadani proste nemaji reseni. Pokud budu verit wikipedii, tak to vypada, ze nic jako Kodiaq v nafte s pohonem prednich kol a s manualni prevodovkou Skoda Auto nikdy seriove nevyrabela.
Ono obecne u teto kategorie "velkych" SUV (tedy velkych v evropskych meritkach) bude manualni prevodovka dost omezujici kriterium...
No právě mě se zdá, že to trvalo snad 3 modelové roky protože na tyto závady se přišlo až po nějakých ujetých kilometrech, a proto např. na to chlazení Škodovka už záruku neuznává. Vlastně škodovka na ty závady přišla díky svým zákazníkům.
Ono to nové korando se už snad ani nedá v dieslu koupit. Dneska už diesel nejspíš nedává smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.