Zdravím, mám auto v započaté renovaci a chci se zeptat jestli je možno udělat evidenčku, když chybí interiér kromě palubní desky. Nejsou sedadla a koberce. V autě je akorát sedadlo řidiče.
Ještě než tam pojedu, tak zavolám přímo na tu STK a radši se zeptám. Ale je mi úplně jasné že někdo u telefonu řekne "jo bez problémů" a jak to uvidí technik tak mi řekne ať si tam dám sedačky
mně to prošlo, ale držkovali. měl jsem jen přední sedadla, zadní venku,a místo nich hozenej v kufru moped, kterej taky potřeboval evidenčku prej musí zkontrolovat jestli sedí počet míst v TP s reálným stavem. Na pohodu jsem jim řek že jim tam moped vyložím, sjedu pro ty zadní sedadla, a za půl hodinky jsem zpět. Mávli rukou, dali štempl, a bylo vyřízený
osobně se domnívám že souhlasit by měl celkový počet ORIGINÁLNÍCH KOTEVNÍCH úchytů, MDCR k tomu vydalo podzákonnou Instrukci pro STK podle které musí být na lince vozidlo minimálně s 1. (první) řadou sedadel, jinak se to hodnotí jako závada a EK je nevyhovující
najít si to může každý , je to v jednom z věstníků dopravy...s tím že web Minsterstva dopravy je na stejné úrovni na jaké jsou politici v čele MDCR. blbě se tam heldá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.