Nejste přihlášen/a.
Proto by mě zajímalo, jestli toto dokáže načipování nějak eliminovat nebo zlepšit. Díky za odpovědi V.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Aha, takže čipování je tedy k ničemu. Existuje vůbec takové turbodmychadlo pro SCalu? No, díky za odpověď.
asd1
Existuje, ale to už vyrabis úplně jiný motor,jednodušší i levnější je vyměnit celý auto. Zvýšení výkonu cipovanim = zvýšení plniciho tlaku a odpovídající zvýšení dávky paliva. Pokud víc vzduchu už turbo nedá tak přidávat palivo nejde, směs by byla moc bohatá.
Je otázka je jak jsou aktuální mapy jestli turbo v nízkých otáčkách dává na max nebo by šlo přidat,podle mě dává max a něco cipovat by šlo jen pro vyšší otáčky,tam ti ale aktuální výkon stačí..
Ptej se profiku,pokud ten motor už dělali tak by měli mít graf průběhu vykonu/ MK a otáček před a po...
Je otázka je jak jsou aktuální mapy jestli turbo v nízkých otáčkách dává na max nebo by šlo přidat,podle mě dává max a něco cipovat by šlo jen pro vyšší otáčky,tam ti ale aktuální výkon stačí..
Ptej se profiku,pokud ten motor už dělali tak by měli mít graf průběhu vykonu/ MK a otáček před a po...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]