Nejste přihlášen/a.
Vyměnil bych olej. Castrol jsou srágory. Při přehřátí začnou karbonovat motor. Jinak čistí.
Nejlepší je ten Shell a Mobil1.
Filtrem to nebude.
Normální to není. Hydroštely musí najet bez klepání i 180-200 u AQW,AME,AZF,AZE,...
Sundej víko ventilů a dej sem fotku, jak vypadá motor na vahadlech a víko ventilů zevnitř.
Jsou to jen dvě matky na 10 klíč M6ky a pozor na hadicu odvětrání. Časem je u víka zblátěná a odchází.
Opatrně hadicu odpoj od sání na klapce a víko sundávej i s ní a moc ju neohýbej.
Teď koukám.
MAHLE OC 295 tam nepatří! Podle té matice na zadku je pro VW motory 1.4MPi 16V třeba BKY nebo BBZ,atd...
Má jiné otevírací tlaky.
Pro některý je Castrol modla. To si nevybereš. Už jsem viděl pár dodávek co jezdily na Castrol a pod víkem krusty carbonu. Po Shelu nebo Mogulu, když se přetahují výměny je jen černý měkký asfalt.
Pro mě je Castrol největší shit, ať si říká kdo chce co chce.
Koupil bych Metabond CL, nalil to do motoru dle návodu a vyměnil olej Mobil1 5w40 s VW normou a MANN 712/84 tuším z hlavy...
Taky je vhodné sundat po takovém nájezdu km vanu a před novým olejem vymejt vanu benzínem.
Stejně tak ventilové víko, protože ty sra*ky bude Mobil1 postupně rozpouštět a je lepší ho netrápit a zkracovat výměny k vůli zanedbané údržbě.
8v motory fakt najedou víc bez závad. Na vrakáčích není vyjímkou i 400 či 500tkm. Už jsem pár takovejch aut viděl.
Kamarád si objednal do BKY při 130tkm 5W30 místo 5W40 a začalo mu to taky klepat. Do té doby klepalo jen po startu asi 20sekund. Po tom oleji na volnoběhu stále. Oba oleje od Mobilu.
Ty hydroštely jsou na to dost citlivý. Některým motorům to neva, některým jo.
Taky někteří lidi slyší trávu růst a někteří jen jezdí a ani nevnímají zapnutý zapomenutý blinkr.
Je to 50:50 v tvým případě. Jak se k motoru člověk chová, tak se motor opotřebovává.
Vadnej hydroštel moc zachránit nejde. Někdy pomůže 10W40. Hodně lidí v těchto motorech ho jezdí.
Akorát je tím motor hrozně zalepenej a nemá takovej výkon, pokud se o tom vůbec dá říkat výkon (50 a 44)
Lepší je si to dělat sám. Servisáci i olej přelívají. Pak se zasírá klapka, odvětrání kliky, lambdy, katy. Všechny ty olejnaté kapičky proletí motorem a výfukem a součástky odchází.
Olej vždy na 1/2 až 3/4 zastudena. Je jedno, zda je to nějaké plečka nebo Porsche.
Hydroštely jsou v úrovni olejového filtru. Je to stále OHV motor z Favorita. Akorát už tam není ten sundávací dekl zdvihátek.
Taky jsem ti psal o nastavení hydroštelů (špatně se tomu říká seřízení ventilů). Je potřeba je mít bez vůle.
Ty by jsi chtěl jen vyměnit olej, ale je potřeba si máknout a vše potřebné udělat. To je jako čekat babu na rande a z úklidu bytu jen sklidit bordel ze stolu a nevysát a nemejt okna .
Taky je to pak 50:50, že se zadaří.
pro zajímavost
mám alfu 1.6 TS, ty "poruchový" motory
Týpek přede mnou tam 8 let hustil Castrol 5W40(měl tam být 10W40), spotřeba oleje v pohodě, tichý chod. Dal jsem tam tehdy Petronas 10W40 (origoš pro T Sparky) motor byl citelně hlučnější, spotřeba oleje se zvedla. Auto jezdí dodnes. Prý žádnou přísadu do toho Castrola nedával. Najel na něm cca 100 000 km.
Podle mě by se měl olej vybrat s ohledem na stav motoru, ale je to věda a nejsem profík
Nevím... jen píšu zkušenosti s Castrolem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.