Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odjet z prodejny s novým skútrem?

Od: luco80* odpovědí: 8 změna:

ahoj lidičky, prosím, poradí někdo? V hypermarketu jsem narazil na pěkný skútr do 50 ccm a chci si ho koupit. Nevíte někdo jak to chodí, můžu tam na něj sednout, samozřejmě vybaven helmou a odjet? nebo ho musím odtlačit přes celé město? je víkend, svátky, nelze ho hned přihlásit. Funguje to nějak tak že po zaplacení mám třeba nějaký přechodný spz od prodejce? Děkuju moc za každou odpověd. LUkáš

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

měl byste dostat převozní značku, jako každé nové vozidlo, ale nejdůležitější je pojištění dle zákona 168/1999

doplněno 30.06.10 20:21:

není zač, pokud je to slušný obchod, vším Vás vybaví.

ar*

Milane pojištění není nejdůježitější aby mohl odjět. Nejdůležitější je umět řídit.:), ale bodíka jsem dal za dobrou.;)

are, jasně, ale v Pardubicích byl (je) cirkus a tam i jezdí medvěd na motorce. Doufám že tazatel toto zvládne...

i pojištění není třeba, když ho nikdo nechytne...

:)

nojestli neumí jezdit na skúteru s autom.převodovkou, tak ať raději si koupí tříkolku. Samozřejmě, že za sebe si myslím, že skútra v phodě odřídí, někteří asi ne. *klik*. to Milan 1bd.

luco80*
hodnocení

děkuju mockrát

jarda3*
hodnocení

3x

Myslim, ze v hypermarketu se na preevozni znacku hrat nebude - aspon u voziku se nic takoveho nedalo... Odtlacit to bude IMHO nejlepsi.

luco80*
hodnocení

děkuji za odpovědi :-D samozřejmě jezdit umím, od 15 let jsem jezdil na Simsonu, ted mám auto...takže jízdu zvládnu :) šlo mi jen o ten úřední šiml, jak to funguje

nu*

no funguje to někdy i tak, že Vám odborník z hypermarketu předá spolu se skůtrem i první čistopis techničáku, která vyloví z hromádky dokladů, kterou má v šuplíku...když si řádně na místě nezkontrolujete VIN, skůtr sice bez problémů pojistíte a zaregistrujete, ale po 6 letech na první periodické technické prohlídce zjistíte, že jste dostal doklady od jiné motorky, a logicky tedy někdo jiný ty Vaše...pak přijdou skutečné starosti...nebyl by to první případ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]