aby mohl autem jezdit po pozemních komunikacích, musí mít dle zákona i RZ... jestli ji tam nemá a jen stojí, nic neporušuje. - ale jak píše kolega - jestli je to "motorka", tak má jen zadní RZ :D
@berger No, napsala jsem "míjíme"... Ale často ho chytnu před sebou.. a to je pak potěšení, přesně jak píšete.. většinou se mi to stane právě tam,kde se předjet moc nedá...To se potom má trpělivost značně ztrácí..
Já se přiznám, že jsem dnes také ztratil trpělivost... po cca. 10ti km cesty za roomstrem, kdy jel cca. 60 km (bez ohledu na vesnici, kde mi ujel nebo mimo vesnici, kde jsem ho zase dojel) jsem ho konečně mohl předjet - tak jsem to dal nad 110 - protože když jsem byl vedle něj, najednou přidat uměl...
4kolového mopeda bych pochopil a tu jízdu za ním trpěl..., ale ten kréťan se šáde, kterého předjíždí panda, což bylo nad jeho ego ... to jsem fakt vybouchnul.
Nechápu proč se ptáte, zejména když víte že to je Ligier, že to není regulerní auto tudíž nemusí a nemá přední RZ! Nebo jste už nějaký mopedauto viděl s přední RZ?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.