Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik kapaliny

Od: mysak113 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vyteklou kapalinu pod pravým předním kolem. Do rána pod autem louže, žádná kontrolka nesvítí, auto jede. Děkuji.

doplněno 28.06.23 12:12:

Dobrý den, děkuji za odpovědi :). Dcera s tím ráno odjela do práce a napsala mi pak to, co jsem psala v dotazu. Jen jsem chtěla vědět, co by to mohlo být. Něco si tam zkontroluje a večer se na to podívá manžel. Ráno už jsme byli oba v práci. A ještě jednou děkuji. MR

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Auto i brzdí?

U kola by to mohla být brzdová kapalina. Je jí dost?

hodnocení

1x

Zkontroluj hladinu chladicí kapaliny ve vyrovnávací nádobce! Popř. zkus na autě zjistit odkud se ta voda bere!

Pro případné další rady doplň informace, především typ auta, motorizace, klima je/není atd.

Otázka je bohužel typu "V paneláku v přízemí mám v rohu v kuchyni mokrý flek. Co mám dělat?" Inu vzít křišťálovou kouli a zeptat se jí *zed*

asd1
hodnocení

1x
Pochcal pes, kondenz z klimy...

hodnocení

1x
Otřít ubrouskem a očichat:
Bez zápachu = jen kondenzát z klimy.
Zápach po fridexu = únik chladící kapaliny
Agresivní kyselý zápach = únik brzdové kapaliny
Černé husté mastné = únik oleje.
Pak zkontrolovat hladiny provozních kapalin.

hodnocení

0x
Co napsat o jaky auto a motor de?
Možnosti :
Kondenz z klimatizace
Teče vodní pumpa
taky múže tlakovat motor de to vičkem ven a nekde to u kola vyteče
Chce to nebejt za trubku a aspon otevřít kapotu skontrolovat stav chladící kapaliny v nádobce a okem projet motor zda nebude něco vidět
Dal mužes do louže namočit prst a na špičku jazyka liznout
Je li to sladky někde teče chladicí kapalina
Neni to sladký je to kondenz z klimy
Ješte mi napadli přiucpaný odtoky pod oknem v motorovem prostoru pokud prší uděla se rybník a ten behem noci pomalu vyteče na zem

Ďáblíku, vezmi v úvahu, že "ten trubka" je patrně dáma. A aniž bych ji chtěl podceňovat, nejspíš není technický typ.

Pokud je to dáma se za ten trubka omlouvám bral sem to jako ten myšák

Ale "Chtěla jsem se zeptat...";)

Přiznávám to mi uniklo

mathew
hodnocení

0x
Ještě nepadla kapalina do ostřikovačů ta bývá u pravého kola. U ostatních kapalin předpokládám pokud nemá Škodu 120 tak by se při prázdné nádobce snad něco rozsvitilo. Takže bych to asi viděl na toho psa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]