Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri toceni kol na miste mi vrze pruzina v misce

Od: vinc odpovědí: 8 změna:
Dobry den mam octavii 2 a jak zacali ty vedra tak jsem si vsiml kdyz tocim na miste tak mi predni prava pruzina trosku vibruje v misce.Ale.kdyz se trosku ochladi tak je to dobry.Mam asi jeden rok novy presni tlumice i pruziny.Tak jestli je to normalni?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A bylo měněno uložení tlumičů?

Pokud ne tak je to potřeba vyměnit.

vinc
hodnocení

Ano bylo vymeneno kompletne

asd1
hodnocení

0x

Normální to neni.

horní uložení tlumiče.. Ale klidně taky zatuhlý kloub na kosti stabilizátoru nebo i spodní kulový čep, příp. čep na táhle řízení (a přenáší se to až do ložiska na tlumiči že se to tváří jako lupání v něm)

Was ist das "presni"?

vinc
hodnocení

Kdyz rano neni takovy vedro tak se to chova normalne kdyz tocim na miste ale odpoledne kdyz jedu z prace tak zacnu na miste tocit volantem jak uz jsem na ten problem zamereny tak slysim v pravym miste pri otoceni volantem divny zvuk nevim jak to popsat ale kdyz jsme na to oba dva tak vidim jak prava pruzina trosku vibruje v misce pri otceni.Proste je slyset zvuk pruziny.
"Presni" je asi přední.
vinc
hodnocení

Co presni asi predni?
asd1

Si přečti svůj dotaz.. *bzum*

hodnocení

0x

bude to horní uložení už se mi to taky stalo na jednom puntu známej měnil horní uložení a vydrželo lehce přez pul roku a já to nedávno měnil a radši rovnou obě strany

dej ucho nahoru na podběh a zatoč volantem jestli je v háji určitě to uslyšíš

nebo chyt pružinu zatoč volantem a pružina nesmí vybrovat nebo poskakovat po spodní misce tlumiče

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]