Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho lze vjet na novy asfalt (silnice)

Od: zeta odpovědí: 10 změna:
Ahoj vsem, je pls nejaka optimalni doba, za jakou lze od pokladky noveho asfaltu bezpecne vjet na silnici?
Troubove nam bez upozorneni opravili behem dne silnici pred domem a ja nemuzu ven z garaze. Dekuju!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

6x
Pokuď to zaválcovali a už to schládlo,tak lehkým osobákem to určitě nepokazíte...
Jinak 12-24h.

ridic
hodnocení

2x

Pokud tam nejsou zábrany, tak hádám že asi hned? Dejte na tu ruku, když ji tam udrzite, no tak v tom asi není problém

zeta
hodnocení

Na koncich silnice byla samozrejme zabrana, zakaz vjezdu - jinak bych se neptala :-D. A ptala jsem se proto, ze se mi to zdalo zbytecne, kdyz to bylo tvrde, a pri chuzi bez viditelnych stop. Ale nevedela jsem jiste, zda to tezkym autem neponicim, proto ta otazka - co kdyby to tam silnicari “zapomneli” a ja cekala zbytecne…Dnes odpoledne uz zabrany odstranili. Dekuju za vas cas.

hodnocení

1x

Jak kde, ale ve většině případů ihned, po přejetí válcem. Tak se to dělá, že zadělají díru, uválcují a jedou dále...

mnd®
hodnocení

1x

Někdo nadává,že jsou v silnici díry a že si ničí auto a druhej zas nadává,že to jsou troubové když to opraví.Po opravách se dá na to vjet hned.U nás jsou termíny oprav vyvěšeny na úřední desce.Tam jste se díval?

zeta
hodnocení

Vyraz troubove jsem pouzila prave proto, ze oprava nebyla nikde avizovana, ani na strankach TSK, ani na zadne vyvesce - proste prijeli a behem jednoho dne vyasfaltovali 30 m silnice pred nasim domem. Za opravu jsme samozrejme radi, ale mohli nam dat vedet dopredu, s radosti bych si pred tim vyparkovala. Kazdopadne vsem dekuju za info, ze to bylo sjizdny po par hodinach. Nasla jsem odvahu a bez uhony na aute i silnici to vecer projela.
ridic

Aha a vy se každý den díváte na stránky TSK, jestli něco nového? Nebo proč používáte argumentaci, že ani na stránkách to nebylo :)

zeta, ne po několikati hodinách, ale ihned, jak odjede válec, klidně i na teplou cestu. Nic se nestane. S teplotou to nesouvisí, jen se stlačením balené.

zeta máte tedy dobrou logiku-opraví výtluk -jsou troubové, neopravili by to jsou taky troubové?! Asi nevíte co byste chtěl!

Jen tak mimo-asi jen nedovtipný... toto řeší když k tomu neumístil zábranmu či něco jiného...

zeta
hodnocení

@milancukrar, moc Vam dekuju za informaci !
@ridic a @diesel - vyraz “troubove” jsem pouzila proto, ze nas nikdo o planovane oprave neinformoval predem, ne proto, ze provedli opravu (za tu jsme samozrejme radi). Kontrolu stranek TSK a vyvesku jsem kontrolovala ihned, jak jsem novy po rch zaregistrovala, a zminila jsem to pouze v reakci na prispevek @mnd vyse. Ocekavala bych, ze spravce silnice bude obcany, kterych se jakakoliv oprava bezprostredne tyka a muze je omezit, informovat. Na koncich silnice byl samozrejme zakaz vjezdu, jinak bych se neptala ♀. Imo neodpovidate na moji otazku, jen hloupe negativne reagujete. Mejte prima den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]