Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 DIN rádio - Octavia 1

Od: topta® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

doporučil by mi někdo 2 DIN rádio do jedničkové oktávky? Na ceně zas tolik nezáleží, jde mi o kvalitu a funkčnost - přehrávání videa z youtube, TV, automatické připojení na android, bezdrátové pouštění hudby (Spotify), možnost nabíjení např. mobilu. Navigace a možnost připojení zadní kamery není úplně nutné.

Děkuji za tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky jsem vybíral 2DIN rádio do služebáku - vybral jsem nakonec toto

evtech.cz/...

ale docela mě zaujaly ty Vaše preference - k čemu je dobrý pouštět si na rádiu jůtrubku? To jako chcete říct, že při řízení sledujete filmy? Pro mě bylo primární HF, abych mohl za jízdy bezpečně telefonovat a přehrávání MP3 z flešky, kvůli audioknihám

hodnocení

Filmy právě vůbec, ty nesleduju ani doma v TV, ale třeba si pustit zprávy nebo sport a poslouchat přes O2 nebo záznam koncertu na youtube. Flešku právě vůbec nepotřebuju, tu mám teď a budu rád, když se jí konečně zbavím, to je už přežitek, teď jede vše online. HF bych občas využil, ale já moc nevolám a audioknihy zatím taky neposlouchám.

Ale díky za tip, zkusím tam najít něco pro moje auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]