Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s Motokolem Chopper 2T?

Od: dotaznik* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda někdo doma nemáte toto motokolo:

Zajímalo by mě, jak je spolehlivé/nespolehlivé, jaké konkrétní opravy nebo úkoly se něm prováděli nejčastěji. Děkuji

Máte zkušenosti s Motokolem Chopper 2T?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zajímá vás spolehlivost? Není! Opravy? Časté a všeho! Pochopte, že je to hračka! Rozhodně to není plnohodnotný dopravní prostředek! Leda po vesnici, to joo..Ale pouze za předpokladu, že máte vercajk na neustálé opravy..Rozepisovat se nebudu, protože se opravdu bude s*át postupně úplně všechno..Pro kutila možná ideální..Kutila s internetem,aby objednával různé díly, co se pokazí..taky si to můžete postupně svařovat,látat a vylepšovat sám. POKUD jste byl v minulosti vyškolen rozpadajícími fichtly a pod..Je to cajk! Věřte mi
doplněno 21.06.23 17:40: Ostatní mají pravdu...Je to vlastně takový fichtl k hounu..Budete lapačka na policajty a neustále se dohadovat, jestli tenhle krám musí nebo nemusí mít doklady a vy řidičák..V Číně je jim to jedno..vyrobí to na koleni a pošlou do světa..a tady se s tím třeba posmějte..Prodejce nachytají pár bambusu,že je to super a doklady nejsou potřeba.
doutnacek

OT:

No super, a ted kdyz si chci poridit 2 stope vozidlo bez papiru, na vesnici i do lesa, na venceni psa na polnacce i na silnic, tak co mi doporucis, s cim nebudou voplejtacky a soucasne na tom nebudu muset kazdy tyden bastlit a hlavne, bude to sehnatelny levne?

Doutnačku..Na vesnici, kde benga přijedou akorát jednou do roka, můžeš se psem do lesa třeba na létajícím koštěti..Pokud to umíš opravit, tak proč né;) Já netuším, kam tazatel na tom zázraku chce jezdit a proto mu píšu realitu..U nás je provoz jako prase,takže u nás bych na tom nejel ani pro rohlíky.Ale pokud to chce po vesnici a do lesa a do polí, tak je to ideální stroj..Stačí to takhle? ;) Jinak na silnici bez papírů budou voplejtačky se vším co vypadá děsně a se vším, co by papíry mít mělo..
doutnacek

Nee, ja chcíporadit co si mam koupit za machinu, protoze ty ses asi automekanic a rozumis splasenym trupkam, ja ne...

Takze co by sis koupil co? Jako asi chapes ze do toho nakupu nechci sypat 100 litru.

Prodal jsem teď bomba endurko i s papírama..ještě mám skútra..benzínové kolo taky -nutné opravy!Elektrokoloběžku..Ale psa na tom asi neodvezeš..Psal jsi dvoustopé,ne? Dvoustopé auta mám taky..Jezdí. Jaký je tvůj rozpočet a co umíš opravit?
Jinak s někým, kdo si dá stejné jméno jako já a chce provokovat..Navíc je určitě nezletilý,si psát nehodlám..Promiň
tyler
Tenhle trend se tu začíná rozmáhat, také jsem nebyl ušetřen. Zajímalo by mě, jestli je to jeden a ten samý člověk.
asd1

Na to ti stačí normální elektrokolo, bude i vhodnější (když už seš línej šlapat). To chceš venčit psa s takovýmdle pekáčem? Chudák pes, čuchat ten smrad a poslouchat kravál...

Mmch. na vodítku psa nesmíš mít ani na kole, takže dotaz na legálnost = psa můžeš venčit jako chodec, př. psí spřežení. Fichtlostroj NE.

Akorát oproti čoklovi na vodítku jako cyklista hrozí za jízdu na nelegálním čoprofichtlu citelný sankce a při bouračce velký problém...

dotaznik*
hodnocení

Díky, vážím si toho, že jste mi to vysvětlili. Odpovědí na to, kam s tím chci jet: no měl jsem v úmyslu pár kilometrů týdně mezi dědinama, ale byl to jenom takový vzdušný zámek. Nejprve jsem se radši zeptal vás, kteří máte široké obzory a samozřejmě dám na vaši radu, nic takového kupovat nebudu :).

hodnocení

2x
Víte, že tato věc nesmí na silnici? Uvádí to i distributor. Nesplňuje podmínku maximálního obsahu 50 ccm.
dotaznik*
hodnocení

Když je to verze 49cc a top speed 25km/h, tak smí. Splňuje charakteristiku kola s pomocným motorem.

ttj. On distributor u verze 80 ccm dost mazaně odkaz na podmínky dává, ale nepíše na rovinu. že tato verze na silnici nesmí. Dokonce i u této nabízí ke stažení kartičku motokola. Asi se čeká, že u majitel 80 ccm si tamm vepíše 49 ccm.
dotaznik*
21.06.23 11:19
hodnocení

Pravda

asd1

Ani 49 ccm.

Max. výkon pro dodatečnou zástavbu je 1 kW. Ovšem tohle neni dodatečná zástavba, rám jednoznačně s motorem počítá, takže tovární zástavba a tam platí max. výkon 250W

Nesmí to ani na polňačku. Resp. může, ale se všemi následky, nejen pokuty a řidičáky v čistírně...

paveldvorak
hodnocení

2x

Kolo s pomocným motorkem vypadá úplně jinak, odkdy má sériové jízdní kolo z továrny palivovou nádrž? není to ani motorová koloběžka...přestante blouznit je to nehomogovaný motocykl

dotaznik*
hodnocení

Tyhle mravokárcovské kecy jsou sice hezké, ale ty mi žádné ehm... technické poznatky a zkušenosti s tímto kolem nedají.

paveldvorak

žádné nepotřebuješ, nikam s tím nemůžeš takže stačí hadr na občasné odstranění prachu

dotaznik*
27.06.23 14:39
hodnocení

hodnocení

2x

Che, pak že je tady "svoboda".

Takovej kobejn by se na tomhle v 90 roce v USA proháněl klidně i na dálnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]