Dobrý den, měl jsem sundané přední kolo na Opelu Astra G a byl jsem zaskočen jak to mám orezlé. Jak to místo opravit? Obrousit kartáčem a stříknout přípravkem na podvozky? Je orezlá i brzdová hadička, můžu jí taky vzít drátěným kartáčem a pak stříknout? Podobné to je i na druhém předním kole. Díky
Brzdovou trubicku novou! Drzak očistit od volný rzi a natřít barvou přímo na rez, nějaký blokator koroze, Alkyton apod. Možná se to celý rozsype :D Jestli takhle vypadá celý auto tak spíš poslat do huti... Zkontroluj brzdový potrubi komplet, hlavně u výfuku atd. Může tam vypadat ještě hůř.
Hnití zastaví? Rozpustí to zbytky z okolí toho rapaťáku či bodyčka a odhalí další části holého plechu.
Já bych na to prděl. Gčkovejch Aster je plnej vrakáč. I Vectry C a všechno zhnilé.
Já bych to dojezdil. Nízkej podvozek, malá průjezdnost terénem (v zimně sněhem), první co odejde jsou an podvozku trubky paliva a brzd a pak ještě řídící jednotky motoru v podběhu předního kola je taky supr flek .
Fakt bych to neřešil. Ale to je potřeba zažít. Taky jsem zachrańoval Fávo a nakonec to vzdal. Navíc nejsou kvalitní díly a z těch náhrad něco vařit není radost, ale zlost.
Ať to jen očistí a stříkne voskem..DOST to zbrzdí další hnití..Trubka kapaliny nevypadá dobře..Ale to vidím na různých autech nezávisle na stáří nebo km..Teď jsem se zbavil Vectry B z roku 96 a trubky původní!Neshnilé! Vůbec byla zespodu abnormálně zachovalá..I většina výfuku původní..Záleží hodně na tom,jestli někdo dělá dutiny od novoty..Tahle byla zjevně dobře ošetřená..jen dutiny..spodek původní nástřik.
Když bych chtěl tu trubku vyměnit, tak to jde koupit jako přímo tento díl nebo bych musel koupit trubku a nechat si jí někde naohýbat a zalisovat koncovky? Děkuji
Tu brzdovou trubku si komplet objednám a vyměním. Čím by jste pak tu trubku ošetřili aby se nestalo zase to samé? Stříknout tu trubku voskem na podvozky? Diky
asd1
Ta už přežije auto Pokud ji teda nedodrbes kombinackama na holy zelezo (jako mi to kdysi menil autorizak). Levnější je trubka v metrazi + pertlovacka, jsou i spojky že nemusíš měnit celou trubku ale jen tu shnilou část. Někde po autě to může vypadat i hůř, hlavně nad vejfukem, často schovaný pod susplechem. Líp se dělá s mědi, pro auta na brzdy je homologovana CuNi slitina, metr staval asi stovku teď tak dvě tipuju.. Na povolení holendru je lepší spesl klic, týden předem prostrikavat, pozor na odvzdusneni kostky abs, má to svůj postup, někde nutné diagnostikou otevřít ventily v kostce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.