Nejste přihlášen/a.
Co je podle vás momentálně nejlepší volba jako malé auto na jízdu po městě a na krátké vzdálenosti? Momentálně mám vybraný Fiat Panda který chválí snad každý - dokonce i Top Gear a že ti mají spíš radši jiné typy aut. Jde mi o nová auta s plnou zárukou, cena tak do 200 tisíc, benzín. Chování na dálnici nebo ohromný kufr mě nezajímá, jde o druhé malé auto do města a ježdění do firmy.
Máte nějaké jiné zajímavé typy na další značky?
fiat bych osobně nevolil, a to nikdy. Zkusil bych Citroen C3.
doplněno 29.06.10 19:48:z druhé ruky a ušetříte 100.000.
Miro zváštní v nedávné debatě jste "tvrdil" frantíka ne dneska zase jo ,ale to je jedno. Hlavní je to že si opět pletete kategorie vozů.
máte pravdu. ale po kokud by se jednalo o vůz do práce a na nákupy tak už by to snad z mého povrcního pohledu možné bylo. překvapuje mě to hodnocení toho fiata, pokud tomu tak je, asi by byl tento pro tazatele vhodný. Ale vězte že ojetina octavie kat. II se již dá pořídit okolo 200t. proto nejsem příznivcem koupě nového "prcka" okolo 200 - 250, ale spíše nepříliš staré ojetiny, která Vám udělá stejnou službu. Samozřejmě za opravy také zaplatíte, ale i nové auto jezdí pravidelně do servisu, který se musí zaplatit - kapaliny, oleje, pneu atp.
Miro pokud se jedná o nákup vozu, jestli nového prcka a nebo ojetou větší cáru za stejné peníze, v tom se určitě shodneme. Ve velikosti auta já osobně půjdu ještě dál než vy (superb). Každy má ,ale jinou představu o nákupu jak o velikosti tak otom jestli nové nebo starší.
To že jste překvapen z hodnocení Pandy , no upřimně ani se nikterak nedivím. Hodně lidí je ovlivněno hodnocením vozů dle TUV.
I Fiat vyrábí dobrá auta , která nejsou jako v 70-80 letech.
Rozhodně bych se Pandy nebál V kategorii miniaut patří mezi ty nejlepší a celkem si drží cenu i jako ojetina.
doplněno 29.06.10 18:27:Volil bych verzi 1.2 Dynamic.
Dobry den, bez jakychkoliv obav bych volil Hyundai i10 1.1. Tento motor se skvele osvedcil v Getzovi, ktery patri mezi nejspolehlivejsi modely znacky. Pokud se chcete rozsoupnout, za 200tKc byste mohla mit i i20 s motorem 1.2 Kappa a pokud narazite na velkoryseho prodejce nebo skladovku, bude i s klimatizaci (pravdepodobne 3dverova verze).
Hodne stesti s Vasim novym vozem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.