Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupujete náhradní díly?

Od: dexolus® odpovědí: 10 změna:

Ahoj, kde nakupujete náhradní díly na auta? Preferuju hlavně rychlost dodání. Teď jsem něco objednával z mro auto a trvalo to 4dny. Chci na to skočit co nejdřív ale nevím kde. Co jsem našel tak vetšinou dodání cca 3dny. Má někdo nějaký eshop kde je to do druhého dne nebo něco rychlejšího? Díkec :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Cardo, Motora, obvykle do tří dnů.. Rychleji přes Elit/ Kelly, ale tam si za rychlost těžce připlatíš. Příp. přes evis (ty mívaj rozvoz 2x denně a taky berou od těch elitů, takže ještě marže pro ně..),

hodnocení

Asi vydržím o den dva dýl jak platit ty nehorázný ceny od kellyny. Díky :)

hodnocení

2x

"kamenný obchod " autodíly BEMAR, pokud stihnu objednat do 10:00 pak díl je k mání už někdy ve 13:00hod.Pokud se objedná po desáte pak druhý den nevím hned po otevření obchodu v 8:00.

Něco jsem nakupoval taky od dvorního dodavatele Boba pro xantiaclub- https://autozet.cz

Bob, (jeho nick na xantiaclubu) jinak p.Tobolík Zdeněk , majitel má přehled , velký přehled o specifických dílech na hydrocitroeny a na auta PSA vůbec.

hodnocení

0x

zrovna z mroauto jsem za poslední dobu objednával dvakrát, a to díly, které většinou neměli skladem u sebe, ale jen externě (až 72 hodin) a přišlo to za dva dny (jeden den trvalo dodání zboží obchodu, jeden den přeprava přes zásilkovnu).

Jinak jsem často kupoval ze škoda-díly a tam to bylo do dvou dnů, když bylo skladem.

hodnocení

Tak třeba to zrovna byla chyba dopravce no.. :) Třeba to příšě už bude ok

hodnocení

0x

Záleží, zda jsou díly skladem nebo u dodavatele.

Málo kdo má všechno na eshopu pro všechny značky aut.

Pema, ale čekáš na nějaké díly i tejden.

hodnocení

Zrovna to co jsem potřeboval u pemy vše u dodavatele.. Jinak jsem doteď brával pemu většinou

bery*
hodnocení

0x

Já většinou v místních autodílech ( v Krči), kde mi celkově přijdou rozumné ceny (-10%) a co nemají skladem, objednají na druhý den ráno.

Ale nedávno jsem objevil Simple Parts, kde je všechno tak o čtvrtinu levnější a odeslání bylo hned následující den. Akorát z asi 40 položek v balíku 5 chybělo (na faktuře byly, vše na dobírku), ale po upozornění je našli zapomenuté a doposlali, jen to znamenalo x marných pokusů o dovolání a tuším 2 maily. A asi po týdnu zpráva od PPL, že mi vezou balík od Simple Parts s dobírkou asi 3 stovky - po telefonické domluvě a zjištění, co mi vezou, jsem balík musel odmítnout - obsahoval totiž jen nůžky, které asi původně neměli skladem, bez upozornění vyhodili z objednávky, po týdnu naskladnili a odeslali jako samostatnou objednávku s dalším poštovným ...

Takže z mé jedné zkušenosti cenově bomba, ale pro dobrodružnější povahy :)

hodnocení

0x
Kupuji od Granex a nikdy nebyl problém .Jen jednou se sekli s vzduchovým filtrem..byl jiný..Sekli se v čísle dílu. A teď jsem zkusil třikrát Autodílos a pohoda..Vše sedělo..Ale ti posílají jen na dobírku ..Dodání druhý nebo třetí den..záleží v kolik hodin objednáte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]