Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf4 nouzové dojeti

Od: jarko odpovědí: 6 změna:
Zdravim mám dotaz mám golf 4 v nouzaku a potřeboval by jsem dojet 15km do servisu nemám to jak dotáhnout. Je možné to dojet? Vše svítí brzdi atd. Jen nejspíš bude problém v elektrice pedálu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Svítí EPC?

Jsou tam dvojité potenciometry. Jak na klapce (benzíny), tak na pedálu.

Už nereaguje a volnoběh zvedl na 1400 do nouze? Nebo ještě reaguje,a le EPC už svítí?

Normálně jde pomalu dojet.

Co máš za motor. Kód?

jarko
hodnocení

Jo omlouvám se svítí epc a vůbec nereaguje jde to Furt na cca 1200 otáček. Jedna se o aum 1.8t

Od toho tam těch 1200 teď je, takže dojeď do servisu.

Akorát nepředjížděj, všechny pouštěj a počítej s tím, že otáčky jsou stabilní a najet do křižovatky bude horor, takže opatrně.

Jen tak mimo, kolik km už máš najeto, že je taková závada. Díky

jarko
hodnocení

290 000, ale jestli to bylo stočené nevím, ale motoricky to šlapalo dobře

hodnocení

0x
Jestli to nak jede tak jed a neřeš

ridic
hodnocení

0x

Něco podobného se mě stalo u Colta. Dělalo to opakovaně a vždy pomohlo odpojit baterii a pro rychlejší vybití kondenzátorů zapnout zapalování a sešlápnout brzdový pedál. Po minutě bylo možné baterii připojit a nějakou dobu to jezdilo bez problémů.

Nakonec se zjistilo, že to dělal jen nános nečistot kolem škrtící klapky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]