@makk: Plácáš nesmysly. Trabanty i Wartburgy znám, mají skoro stejný zvuk, úplně jiný než čtyřtakty. A rozlišit čtyřtakt tříválec od čtyřválce sluchem stejně laik nedokáže, to dokáže jen trénované ucho!
Slyšel jsem fabii 1.2 HTP což je tříválec a 1.4 MPI což je čtyřválec - a rozdíl jsem nepoznal.
Akorát na stejnou rychlost ta 1.2 musela točit více otáček.
makk
magdon: Taky jsem psal, že měl jiný zvuk než Wartburg. Jo dvoutakty "prskaj", to u 4T chybí, ale ten základní zvuk je dán počtem válců. Jestli se na jednu otočku otočí 4 písty nebo 3 je rozdíl.
Na volnoběh čtyřhrnek spolehlivě poznáte. Každý válec má trošičku jiný zvuk. Stačí si uchem vybrat ten nejodlišější, na ten se chytnout jak na muziku a pak ty zbylé třikrát klepnou. Takže BUM bum bum bum BUM bum bum bum, prostě normální 4/4 takt rozpozná i netrénované ucho. U tříhrnku to je to z principu větší chaos, protože nejdou 2 a 2 spolu, jako u 4hrnku, takže těch rázů na cyklus je šest. Proto tříválec zn> jako divný šestiválec.
Dva a dva spolu válce u čtyřválce nepálí. Pálí jednotlivě.
Jen u starších MPi dva a dva spolu jdou jiskry a vstřiky.
makk
satam: Nevím no, asi věc názoru, hudebního sluchu a pod, ale v práci máme tříválcovou Dacii a zvlášť ve vyšších otáčkách v tom přesně slyším Wartburga.
Jak bylo řečeno, každý válec má jiný zvuk, takže je poznat, jestli tam lítají 4 písty na jednu otočku nebo 3. Na tom principu fungují i některé otáčkoměry. např. při měření emisí měří otáčky pomocí snímání vibrací motoru. Ty vibrace rozvlní vzduch a to pak vnímáme jako hluk.
Wartburgama jsem se vozil od dětství a pak jsem jich několik měl..Není to blbost..Ten zvuk tříhrnku jsem měl zarytej do hlavy..Samozřejmě při vytáčení do určitých otáček..Když si pak soused koupil první Daewoo Matiz 3hrnek,tak nás slavnostně svezl A opravdu při určitých točkách tam je ten Wartburg "slyšet"! To samé, když jsem potom jezdil v jakémkoli 4takt 3válci,tak při vytáčení se mi vždy vybavil Wartburg I spousta boxer motorů má specifický zvuk..chroptí a duní jak s děravým výfukem..nebo jako kdyby se to "uchlastávalo"..taky mi ten boxer připomíná zvukem 4válec jedoucí na 3válce
Dokonce v odborné knížce od V.Dršaty k Wartburgu byly rady jak řadit..Respektive v jakých točkách..Otáčkoměr to nemělo..V knize radili, že si motor "řekne" o přeřazení "mňouknutím"..Když se člověk soustředil, tak to opravdu slyšel
Tak Lízu ani Karosu jsem bohužel neřídil Max.Avii..ale tam jsem se musel soustředit na vyskakující kvality a dávat je pořád zpět..poslouchat motor jsem nestíhal při neustálým řazení a vychytávání vůle řízení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.