Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natankovani natural plus do staršího vozu

Od: gerten odpovědí: 6 změna:
Zdravím , jen jsem se chtěl zeptat, mám Renault 19 Chamade 1.8 txe rok 1991 a na benzince jsem natankoval natural plus místo klasiky natural 95 , po chvilkach mi auto začalo cukat a pak zas jelo vpohode , natankoval jsem jen cca 4 litry. Nevíte zda to něčemu vadí? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevadí. Typ paliva je správně.

rostlinar
hodnocení

3x
Tos mu akorat protahnul trubky, na funkci to nebude mit zadny vliv

hodnocení

1x

Natural plus nevím, kdo prodává, ale pokud to nikdo nekupuje, tak asi bylo palivo v nádrži pumpy ležák...

Tankuju Vervu100 a krom čistších ventilů (hlavu jsem měl nesčetněkrát dole) nepozoruji nic zvláštního. Startuje nabrnk i v zimě a jede lehce, svižně a dá se i se slušnou spotřebou (motor AZF 6,5-7)

gerten
hodnocení

Jen jsem myslel jestli to palivo nemá nějaký slozky co u takto starého auta nemusí dělat dobrotu , stalo se mi to ze jedu vpohode zařadím čtyřku a najednou škubání pak jsem preradil a zas vpohode a po te na čtyřku uz to nedělalo , v zimě snažím nejezdim jelikož tohle mi to děla jen když je chladnější počasí za tepla startuje a jezdí vpoho jinak

V lepších palivech je ETBE a v horších ethanol, který škodí hadičkám. Vyplachuje z nich změkčovadla a degraduje je. Mimo jiné uvolní bordel a ucpe filtr paliva nebo i vstřiky.

asd1
hodnocení

0x

Pokud to škube na vyšší kvalt v nízkých otáčkách pod plynem, tak jdi nejdřív po zapalovaní = obecně svíce kabely cívky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]