Nejste přihlášen/a.
Jaká může být pokuta za nepojištěné auto když to jde přes pčr na místní oddělení? Na internetu jsem našel rozmezí 5-40t. je to tak? Myslím jaká by se dala čekat pokud přímo od pčr?
Dnes odchycen a protože nepojištění bylo delší dobu tak proto to předali na místní oddělení pčr.
ČKP to mi je tak nějak jasné a s tím uvidím jak se to vyvrbí momentálně mi jde jen o pčr. Pokud je opravdu sazba 1500-3000 to bych ještě vyváznul dá se říct lehce. Abych uklidnil ostatní občany tak povinko jsem už sjednal a zaplatil
ČKP by tak pak stejně asi řešila svojí cestou ne?
Nebojte ČKP Vás jistě obešle! Bude ji stačit uzavření nové smlouvy a tím zjistí že nebylo x dnů sjednáno PR.
XK-každým zásahem jen na to upozorní a CKP to hned bude vědět a počká než začne řešit.Jediné čím dříve-tím menší "úlitba" pro CKP.
Povinko jsem si sjednal už včera a včera i zaplatil sice nejdražší formou měsíčního placení, ale co nadělám. Bral jsem to i jako možnou snahu to dát do pořádku ať už pro pčr nebo čkp. S tím, že to začne řešit čkp jsem pak počítal když mi po kontrole řekli, že to jde na oddělení.
A popravdě co mi i čkp může víc než mám teď. Dát exekuci? Mám jich hromadu a momentálně i přednostní takže víc nemůžou brát. Mám ID 3stupně takže ani exe by u mě moc nepochodil. Pokud teda není novinka, že seberou řidičák. I kdyby chtěli zabavit auto tak hodně štěstí nejvíc by asi dostali z vrakoviště a to 2000-3000kč. Už když jsem to auto kupoval ještě před covidem tak mě stálo míň než pětilitr
xxx pokud nevíte kde ,sdělte kubaturu auta a jak dlouho bylo bez pojištění a není problém vypočítat sumu pro CKP. Jinak za 7dní, 1600ccm to činilo kolem 700kč přesnou sumu si nepamatuji. Jendostranně BEZ OZNÁMENÍ byla ukončena smlouva k výročí .
pokud se nezměnilo tak: osobní automobil se zdvihovým objemem válců motoru od 1351 cm3 do 1850 cm3 včetně - 47kč/den. Takže 51465kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.