Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světla se sama přepínají

Od: redroker® odpovědí: 5 změna:

Na mé felícii se za jízdy (z důvodu vibrací) svévolně přepínají tlum. a dálk. světla. Problém je evidentně v levé páčce pod volantem.Když stisknu gumovou manžetu tak z tlum. se přepnou na dálk.,nebo jen problikávají.Nebo stačí jen trochu hýbat s páčkou. Nevíte kde by mohl být problém? Je to častý jev u felícií. Popřípadě nakolik by mne stála oprava?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém je evidentně v tém páčce. Cenu ale nepovim páč nevim.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

To je běžná vada nejen u škodovek. Je asi prasklá pružinka v přepínači. Novou koupíš asi za pětikilo a výměna není složitá, tak půlhodinka práce.

ar*
hodnocení

0x

Dost častá závada u Filcek. Páčka stojí zhruba 250Kč. Výmněnu zvládne i lajk.

doplněno 28.06.10 22:13:

třeba tady iautodily.cz/...

hodnocení

Je záhada,že včera a dneska ráno (v 5:00h)jsem jel do práce a světla OK,zkoušel jsem i jemně kvedlat páčkou,nic.Odpoledne (včera,dnes) je ale problém zpět.Vypadá to,jako by na to mělo vliv vedro.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]