Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze sundat poklice - projdu s tím?

Od: zeldak odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

Čeká mě moje první STK a když jsem zkoušel sundat poklice, tak to nešlo, chtěl bych se tedy zeptat, jestli to takto projde? Jdou tam vidět šrouby i určité údaje. Nebo je potřeba sundat celé kolo a sundat poklici?

Předem díky za odpověď.

Nelze sundat poklice - projdu s tím?
Nelze sundat poklice - projdu s tím? #2
Nelze sundat poklice - projdu s tím? #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

tak nevím, jestli je to vtip...

z hliníkových disků opravdu víc nesundáte - ano, takto je to dostatečné pro STK a jejich kontrolu

hodnocení

6x

Sundat. Dojedeš po kotoučích...

hodnocení

5x
Pokud si neděláte srandu, tak tohle je hliníkový disk..kromě středových krytek už nemají žádnou poklici

hodnocení

5x

Samozřejmě, že nejdou sundat. Poklice, které tam nejsou půjdou sundat jen velmi těžko. ;)

hodnocení

4x
My se tu tazateli tak trochu posmívame,že nepozná "elektron" od "plechotronu"..to je ten plecháč s poklicí imitující alu kolo..Ale oni to mnohdy nepoznají ani "odborníci" na stk. Kamaráda chtěli vyhodit s Volvem V50 rok 2011,že nemá sundané poklice a marně jim vysvětloval, že to poklice není..Je trochu prudší,tak se tam málem poprali*alene* Přitom by stačilo, kdyby se "odborník z stk" sehnul a pořádně se podíval..Byla to originální Volvo kola s nešťastným vzhledem připomínajícím poklici*alene*

hodnocení

0x

Doufám že si děláš srandu.

Jestli jsou to poklice, tak jdou sundat.

Jestli to jsou litá hliníková kola, tak tam poklice nejsou a nemáš co sundávat.

Já když se podívám přes plastovou poklici, tak pod ní uvidím černý plechový disk kola. Na tvých fotkách nic takovýho v hloubce vidět není.

lubosnovak
hodnocení

0x

No vzhledem k tomu, že tazatel už se neozyvá, tak tam asi opravdu dojel na brzdových kotoučích.*haha*

zeldak
hodnocení

Díky za pomoc borci, jak to tak bývá, každý nemůže být expert na vše a někomu ten mozek občas trošku vypne :)

lubosnovak

To se stane každému i mně. Nic si toho nedělejte.

08.06.23 17:45
hodnocení

0x

*alene* IQ -

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]