Nejste přihlášen/a.
Fakt? A proč to? Ventilátor fouká do kabiny vzduch a dělá přetlak, který ujde z auta zadním nárazníkem ven.
Nesaje vejfuk.
A taky se sám zapne zadní stěrač, pokud jsou aktivovaný stěrače a zadní senzory, pokud jsou namontovaný.
Co ty učně dneska učej )
Já nemám učiliště borci .
Stěrač se koduje v BSG a je mu jedno, zda jsou park sensory nebo ne. Pokud je nakodovan, tak po zařazení R a puštěných přední setře i on. To vím.
Ale že by Climatic nebo obyč topení zavřelo vnitřní cirkulaci při Rku? Na F1? To musím vyzkoušet!
Je to tak. To neznas a mas Fabii 1 :?
A taky od MR2005 tusim, kdyz se dotknes blinkru, tak jednotka 09 3x zablika, to vis?
Ty máš vysokou mechanotrobickou vid
To je všechno v BSG. Blinkr v přizpůsobení a né v kodovani. 1-5 blik, ale pouze jednotky D a vyžší. Cčková tohle nakodovat (přizpůsobit) neumí. 2005 a vejš není podmínkou. I výbavy comfort v předface to mohli mět.
Cirkulace je ale součást jednotky topení (panelu s ovladači). Né BSG.
Obyč topení nemá na ovladače ani dotaženo CAN. Jak by tedy mohla BSG komunikovat s topením. To umí jen s Climaticem. Poloautomaticou klimou.
Takže už teď je jasné, že s obyč topením tohle nejde hoši!
Jak je to s tím blinkrem, vyměnil jsem kdysi jednotku za Déčkovou a stejně to nebliká. V původním autě blikalo a v mym 2003 (taky byla vyšší výbavě, Centraal, většina věcí ale MR2003) neblika! A kódování jsem to tehdy nenašel že by tam byl takový parametr, nebo říkáš přizpůsobení? Na adrese 09?
Na adrese 09 což je BSG jednotka vlézt do přizpůsobení a přenastavit parametry.
Kodování a přizpůsobení je rozdíl. Kódováním se zapínají funkce v jednotce a ty se pak zobrazují v přizpůsobení, kde se vypnou, zapnou nebo upraví hodnoty.
Kodováním se hodnota neupravuje. Jak by jsi kodováním upravil třeba na motoru předvstřik?
...
100% jistotou jsou jednotky BSG co mají řady konektorů blíže u sebe. Třeba 6Q1 937 049 F.
A taky né všechny umí tempomat. To rozlišuje 6Q1 xxx xxx x první tři znaky kódu.
Stejně tak né každá komfortka s xxx xxx xxx E umí alarmy. Přitom ale všechny Ečka umí dálku, protože uvnitř mají osazen modul 433MHz dálky.
Co se týče R a cirkulace, tak opravdu Classic a topení bez klimy to neumí. Jak píšu. Chybí v konektoru na topení oranžové CAN dráty. BSG mám Fkovou po upgradu.
Na Dčkové jednotce vlez do ní kanálem 09 a pak dej "přizpůsobení" a v kanále 06 změň 1blik až 5 blik.
Dčková to defaultně nemusí mít nastaveno na trojbliky nebo vícebliky.
v kanále 09 pak můžeš na trojblik nastavit prodlevu od šáhnutí na páčku od ms po 1s
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.