Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poptávám kompletní kryt řadící páky. (Plastovou krytku na mažetu, manžetu,.atd)
Mám renault Thalii 1.2. 16V, 55kw, rok výroby 2010
Typ:D4F G 7
VERZE:LBVUO5
Plastová krytka se mi ulomila a z toho důvodu celá manžeta, takhle planda.
Na e-shopech si nejsem jistý, co bude pasovat na muj typ auta, tak se ptám zde.
A hlavně jsem jen našel hlavicí řadící páky, kterou nepotřebuji. Já spíš potřebuji ten spodek.
Najde mi to tady nějaká dobrá duše. Budu moc vděčný.
Potřebuji si to dát zase do kupy.
Děkuji a přeji hezký den
S pozdravem
Lukáš
V týdnu jsem řešil jednu naštvanost s dodavatelem (nebudu uvádět, váš typ nemají), protože sice uváděli, že se jedná o přesný typ a komplet, ale stálo mne to rok života při těch nadávkách...
opticky hezké - ale "adaptér" mi vůbec nevleze na tyč, je s malou dírkou - kdybych převrtal, moc by mi to nepomohlo...
hlava řadičky lehčí tak o 80% a vzhledově teda nevím...
manžeta větší o 20% minimálně - nereálné, aby se narvala pod plastovou krytku a nemožnost stáhnout na řadičku.. navíc to mělo být staženo páskem ... no, nereálné, aby to udržel
naštěstí se mi omluvili a peníze (tedy 50%) mi vrátili, zboží jsem si nechal a samo-domo upravoval aspoň tu manžetu, aby to tam vlezlo. Tu hlavu si asi nechám v šuplíku a kdyby mne to trápilo, vyměním starou za novou s tavnou pistolí v ruce :D
abych doplnil i radu - já bych už kupoval jen v obchodě s originálem v ruce, kde bych to porovnal - nebo vrakoviště
Tohle by stačilo? Dodání z Allegra obvykle do týdne.
S automedik.cz nemám nejlepší zkušenosti, ale budiž. Je to vaše volba. Allegro je určitě spolehlivější.
Děkuji, taky jsem ji našel.
Tohle jsem se bál objednat, protože nevím zda je ta fotka ilustrační či nikoliv. Ale na té fotce je "R"v pravo po "5R.S."
A já mám v autě "R"jako "1.R.S."s tím rozdílem, že je na řadící páce taková páčka za kterou musím zatáhnout směrem nahoru a poté jakoby udělat stejný pohyb jako když řadím jedničku.
Já jsem nakonec při delší hledání našel jen manžetu, tak jsem objednal manžetu.
U ní jsem si jistý, že mi na auto bude pasovat.
automedik.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.