Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánik vozidla, pojištění stále trvá

Od: ladimir odpovědí: 3 změna:
Ahoj, pátrám po vozidle, které bylo vyřazeno minulý měsíc. Mel jsem zájem o nějake drobné díly z nej, ale majitele neznam, na pojišťovně mi neřekli nic. Na registru mi bylo sděleno, že vozidlo je ve fázi "zániku". Podle čkp ale vozidlu stále běží pojištění. Uz ztrácím naději a tak se chci dotázat, jestli se mám ještě dál snažit nebo to vzdát. Ale nemám žádnou jistotu, jestli ještě existuje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

2x

jak majitele neznám...majitel vrakoviště je v obchodník rejstříku..a na webu mdcr se dá zjistit podle SPZ auta, která firma a kdy auto převzala ke zpracování...pak tam stačí zavolat a požádat o prodej dílů

robote, pojištovna ani vyřazení s tím nemají nic společného...

Informace o vydan/...

hodnocení

0x
Jaké, které,čí..? Koho, čeho, co? Chcete adresu a telefon na majitele nějakého auta? To auto někde je a není..? Stálo, nestojí? To je dotaz jak od chytré Horákyně;)

hodnocení

0x

Jděte za majitelem vozidla, nic jiného Vám nezbývá, pokud jsem Vás dobře pochopil.

Jestliže bylo vozidlo předáno provozovateli zařízení ke sběru autovraků, tak musíte na vrakáč, pokud je jen v "depozitu", tak se nesmí rozebírat.

Když na registru sdělili, že je v zániku, je na vrakovišti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]