Ahoj, pátrám po vozidle, které bylo vyřazeno minulý měsíc. Mel jsem zájem o nějake drobné díly z nej, ale majitele neznam, na pojišťovně mi neřekli nic. Na registru mi bylo sděleno, že vozidlo je ve fázi "zániku". Podle čkp ale vozidlu stále běží pojištění. Uz ztrácím naději a tak se chci dotázat, jestli se mám ještě dál snažit nebo to vzdát. Ale nemám žádnou jistotu, jestli ještě existuje.
jak majitele neznám...majitel vrakoviště je v obchodník rejstříku..a na webu mdcr se dá zjistit podle SPZ auta, která firma a kdy auto převzala ke zpracování...pak tam stačí zavolat a požádat o prodej dílů
robote, pojištovna ani vyřazení s tím nemají nic společného...
Jaké, které,čí..? Koho, čeho, co? Chcete adresu a telefon na majitele nějakého auta? To auto někde je a není..? Stálo, nestojí? To je dotaz jak od chytré Horákyně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.