Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po výměně světel rychle bliká

Od: tomassrp odpovědí: 5 změna:
Zdravím vás, dneska jsem vyměnil na svém Transitu zadní světla za Led světla. Jsou normálně homologovaná. Nicméně mě teď trápí, že při spuštění blinkru rychle blikají, protože mají malý odběr a je to jako když praskne žárovka. Neví tu někdo, jak to vyřešit? Půjde sehnat jiné relé?
Díky Tom.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli je tam ještě klasický bimetalový. nebo elektromagnetický přerušovač, no tak to bude nejlepší tam vrátit žárovky. On ten proud prostě k funkci potřebuje.

Bimetalový je 30 let mimo hru v automotiv.

Dělají se jen elektronická relé. Relé a IO časovač s měřením proudu, který jde vyřadit. Pak kombinované řj dodnes.

asd1
hodnocení

1x
Homologovany těžko,když nejsou kompatibilní s autem. Můžeš to vyreklamovat,zajímat to bude i coiku.
Dalsi rešení je vrátit žárovky, přidat odpor, nebo předělat elektroniku blinkru.

hodnocení

0x

Transit jaký model a rok?

Mohlo by jít sehnat relé nebo k žárovkám umělá zátěž (odpor co se dá paralelně na žárovku - ledku).

Možná bude pasovat

ebay.com/...

hodnocení

0x
Ne jiné relé, ale jiné ledky tam měly být. Já bych to nedramatizoval a používal stále žárovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]