Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat 500C a Spotify

Od: david* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, Koupil jsem se jako první auto Fiat 500C, ale nevím jak auto propojit s Spotify. na internetu jsem nic nenašel. Rok výroby auta je 2015.
Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A ono by to rádio nějak mělo jít přímo propojit se Spotify? Bežná praxe u obyčejných rádií bez Android Auto či CarPlay je taková, že přepnete vstup na Bluetooth a na telefonu si ve Spotify pustíte hudbu.

Pokud by to Android Auto umělo, což ale vzhledem k roku výroby pochybuju, tak se dá po připojení telefonu spustit a ovládat Spotify přímo na rádiu.

A hlavně ani nepíšete, co tam máte za rádio, dělaly se jak obyčejná rádia s tlačítky a malým displejem, tak s velkým dotykovým displejem.

david*
hodnocení

Já tam mám to klasický malé rádio Android Auto to nemá ale má to Bluetooth a AUX.

No tak připojit mobil k autu přes bluetooth, vybrat na rádiu bluetooth jako vstup a na mobilu si pustit hudbu přes Spotify (či cokoliv jiného).

A nebo koupit kabel jack-jack a připojit to kabelem.

david*
04.06.23 21:31
hodnocení

Dobře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]