Nejste přihlášen/a.
Narazil jsem na tenhle inzerát. Je tam mobilní kontakt, na obrázku jsem ho zatím smazal, začíná číslem 722.
Mám starou motorku (předmět), pojízdnou, s platnými papíry. Ale už na ní moc nejezdím, možná bych ji inzerentovi nabídnul. Ale nezdá se mi moc důvěryhodné, že tam má uvedené pouze mobilní číslo.
Máte někdo s tím inzerentem nějaké zkušenosti?
Schválně ho zkuste, kolik nabídne. Zde příklad motorky.bazos.cz/... , za kolik to pak jemu podobní zkouší prodat.
Co chci slyšet?
Třeba že někdo s tou firmou udělal kšeft, firma je někde u Opavy, staré věci vykupuje za cenu šrotu a vyžaduje aby prodávající dovezl věci co jí nabízí do jejich sídla. V tom případě je nebudu zdržovat zbytečným voláním.
Už se mi stalo, že jsem v jiné záležitosti volal komusi na jeho kontaktní mobil a šmudla mi hned vynadal jak si dovoluji obtěžovat ho na jeho soukromém mobilu.
BTW: Jistá firma co jsem s ní byl v kontaktu údajně nabízela nové JAWY 350 s dvoutaktním motorem, ale protože by je už nikdo nepřihlásil, zájemce musel mít starou motorku s platnými papíry a tu novou motorku mu prodali jako soubor náhradních dílů (takzvaně "oplechovat papíry"). Nevím jestli v tom nebyl nějaký zakopaný pes, nezajímal jsem se o to.
Možná bychom se dohodli. Tak za tři roky, až mi bude docházet TK, už teď jsem se rozmýšlel, jestli má cenu ji prodlužovat, ale tento měsíc mám dávat auto do servisu a hodí se, když budu mít na čem jezdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.