Dobrý den je možné se při diagnostice voze aby se znova ukázaly smazané chybové hlášení. Nebo když se ta chyba smaže už nikdo nikdy nezjistí že tam byla. Děkuji za odpověď. /Doufám že jsem správně popsal otázku/
Tak jim dones reklamační protokol z minula, navíc to mají určitě v systému, takže nevidím důvod k tomu snažit se vyhrabat diagnostikou staré chybové hlášky.
Pokud je chyba trvalá a závada se neodstraní tak ty jí sice smažeš ale ona se zas po nastartování motoru či náký jízdě oběví
tonda*
To ano to vím. Já jsem to potřeboval kvuli reklamaci vozu. Abych dokázal že ta chyba už byla dřív. On mi teďka řekne že ta chyba vznikla teď po dvou mesicich
Ale oni taky nejsou schopny dokázat kdy tam ta chyba skočila A co vim když ji smažeš tak tam další zaloha odkud tu chybu vytahnout neni Leda pokud by ji smazli jen v jednotlivých jednotkách tak se ještě teoreticky múže oběvit při automatickém hledání ale ted si tak jistej nejsem
tonda*
Tak mě by stačilo kdyby to šlo zjistit půl roku zpátky. I kdyby to byl nějaký speciální program
Tvrdenie proti tvrdeniu. Nech vám predloží on svoj protokol od diagnostikovania auta. Chyba, ktorá sa zmazala a bola opravená,tak sa už neobjaví až do poruchy.
doplněno 03.06.23 17:12:
Povedzte nám aspoň,že čo je to za chyba,či sa mohla vyskytnúť aj predtým.
tonda*
To auto užívám 2mesice a bylo dovezeno u Německa tak proto mě zajímá zda před dvěma měsíci se vyskytla už ta chyba která mě teď trapi
mathew
Nechcete ze sebe vymáčknout ty informace najednou? Pak se třeba bude dát i poradit. Jsem myslel, že máte problém s půl roku starým autem, když píšete o reklamaci a ono to vypadá na 20 let starýho Bavoráka s 5km (realita milion) km po důchodci
flotyn
A garážovaný
tonda*
Je to 10let stara Octavia. Mám ji dva měsíce. Vím že že před dvěma měsíci jsem potřeboval vymazat kontrolku airbagu byla vybitá baterka. A byla tam chyba že jsou vadné výstřiky. Chyba se smazala a ten od koho jsem auto koupil tvrdil auto je v pohodě. A teď mi bliká žhavení auto nejede. A jsem objednaný do servisu. Tak se jen ptám zda jde znova vidět i vymazána chyba. Třeba přes nějaký specialni program
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.