Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde umístit šrouby na RZ

Od: lorenc odpovědí: 13 změna:

Zdravím.Chci přišroubovat RZ na skůtra.Bude nějaký problém se šrouby na označených místech A B,nebo C.Díky za reakce.

Kde umístit šrouby na RZ

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Co si pamatuji tak by měly být případné šrouby mimo písmen či čísel a mimo další znaky na SPZ. A pokud jsou v bílé části SPZ tak hlavy by měly být bílé. Jinak je tam ještě dán max sklon 30° SPZ od kolmice na vozovku.

paveldvorak
hodnocení

4x

je nutné vyfotit značku i z druhé strany včetně homologované plastové podložky...ta má perforace a podle perforací je nutné určit přesný počet šroubů a umístění děr...

hodnocení

2x
Na čtyřkolce mi vypadla SPZka tak jsem ji pro jistotu přichytil na prásaka doprostřed šroubem, od té doby jsem byl 2x na STK 2x jsem měl prohlídku PČR, nikdo stim neměl sebemenší problém.
Kde umístit šrouby na RZ #2

Jj zatím jste nenarazil na debila! Nebo si toho PčR nevšimla.

hodnocení

0x

Udělal bych plechovou šablonu se zahnutýmí kraji, tu bych připevnil na skutra a rz do ní zamačkl.

Anebo to samé za pár korun koupit z plastu;) Pokud ovšem není zručný kutil.
lorenc
hodnocení

Plastovou podložku tam mám,ta ale zcizení značky nezabrání.Vrtám díry na B a C.

galen
Kdo by kradl značku? Kdysi se kradli stěrače, ale značka?

Značky se kradou k vůli ujetí od benzínek nebo jiné krádeže jinde pomocí auta či moto.

Takto je zloděj anonymní a na přejezd má origo RZtu. Pak zahodí.

hodnocení

0x

Volil bych D a E a s čepičkou bílé a modré barvy.

Kde umístit šrouby na RZ #3

asd1
hodnocení

0x
Mimo znaky,tj abc je ok. Použij nerez vruty s pulkulatou hlavou,kříž pro šroubovák můžeš odvrtat/odbrousit,krádež to pak ztizi ještě víc.

hodnocení

0x

Když to máte v plastu zasazené, dal bych jen jeden šroubek, proti odcizení, který případně demontujete jen odvrtáním. Bílý nátěr to jistí.

Není třeba více šroubků, není důvod.

lorenc
hodnocení

Dak jsem tam dva pozinkované vraťáky s opilovaným čtyřhranem.Díky všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]