Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo kontakt na servis cvt převodovek?

Od: girra odpovědí: 2 změna:
Zdravim, mam hondu jazz 2004 1.3 s cvt prevodovkou, menila jsem olej nekdy v lednu v honde v jihlave ale udelali to bez pruplachu a ocividne nalili i malo. Nedavno mi auto zaclo pri studenym rozjezdu ( hlavne do/z kopce - vyjizdim od domu zacouvanim a pak rozjed) delat to ze kdyz chci vyjet dopredu a po vycouvani seslapnu plyn tak vyleti napoprve otacky ale auto se dopredu nerozjede az na druhy nebo treti seslapnuti. Olej jsem nechala vymenit znova jinde i s proplachem, bylo tam uplny minimum. Myslela jsem si ze je to tim jakoze v kopci se jinak hne hladina.( Po rozjezdu nebo i po zastaveni po zahrati jede dobre, zadnej prokluz) Bohuzel ted mi to udelalo znova, sice jen jednou za tyden ale udelalo takze olejem to asi nebude a nemůžu najit nikoho kdo by se na to podival. Kamkoliv jsem volala kde delaji automaty tak cvt neberou takze pokud mate kontakt tak sem s nim prosim :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jap*
hodnocení

0x
Tak jestli ho dolili málo tak mohlo dojít k poškození. Měla jste to reklamovat přímo v Hondě. Buď najít někoho zkušeného a nebo znova do Hondy ale tam to asi levný nebude.
girra
hodnocení

Ja to zjistila ze je ho malo az ted prave v tom druhym servisu ( primo pro automaty) po nekolika mesicich ( moje chyba nepodivala jsem se na hladinu, uprimne do ted jsem ani nevedela kde se da zkontrolovat) takze to uz by mi stejne neuznali. Pravdepodobne k poskozeni doslo ( spalena rozjezdova spojka) to vim ale potrebuju prave kontakt na nekoho kdo je dela, obvolavam vsechny mozny servisy prevodovek a cvt zrovna nikdo v okolnich nekolika krajich (jihomoravsky) nedela zatim to vypada ze je nedela snad nikdo v republice. V honde takovy srandy taky nedelaji a uz bych to tam ani nedala po te zkusenosti ze neumi ani spravne vymenit olej navic ani nemaji tu masinu na proplach

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]