Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám na svém rapidu 1.2 tsi 63KW rv. 2015 stále původní rozvody,jde o to že při startu hlavně při studeném a nebo v kopci občas se z motoru ozve chrastící zvuk někdy víc někdy méňě v únoru jsem nechal kontrolovat hydroštely a ty byly ještě OK,Ake otázka je co ostatní díly Auto má najeto 175 000km což už je docela dost,no dneska jsem s autem stál u domu v kopci dost prudkém delší dobu potom nastartoval a samožrejmě že to chrastilo jenže dokud jsem nevyjel na rovinku a trochu to neprojel tak to nepřestalo,potom jsem zajel zpátky nechal to stát asi 10 minut a nastartoval a nic.. :D Tak nevím jestli už je čas ty rozvody vyměnit nebo je to u těchto motorů normální,dělá mi to už delší dobu jenže teď plánuju autem na dovču delší trasu a nerad bych aby mi to někde v panžab přeskočilo.Tak jestli máte někdo s tímto motorem něco naježdeno budu rád za odpoveď děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.