Dobrý večer, mám na téhle motorce problém s volnoběhem, po mírném přidání plynu otáčky nespadnou zpět na volnoběh, ale zůstanou zvýšené asi jako když mám sytič za studena. Když si zpět na volnoběh, musím přibrzdit motor. Dříve se mi to povedlo vyladit šroubkem vespod karburátoru, předpokládám že bude na nastavení směsi. Od té doby to dlouho fungovalo, ale dnes to začlo zase blbnout. Jinak motorka jede bez problému v celém rozsahu otáček. Jiný šroubek tam nevidím, nebo může být příčina jinde? Šoupátko se vrací dobře, takže tím to není.
Měl jsem to taky..Myslel jsem, že vázne lanko, ale byl bordel v karbecu a i zanesené šoupátko..Kawasaki kmx
krystof
To by také mohlo být, ale sundat ten karbec nebude nic snadného, vzhledem k jeho velikosti a mizernému přístupu. Budu to zkoušet tím šroubkem, nerad bych ho sundaval zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.