Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repas turba O1 ASV - firmy

Od: tomkk® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

potřebuji výměnou zrepasovat turbo na O1 ASV 2004. Myslíte, že je nějaký důvod někoupit turbo u Janoušek Motorsport, variantu Garret originální? Nepotřebuji to na dalších půl milionu km, ale aby byl repas udělaný OK.

doplněno 29.05.23 23:34: A bral bych i tip na dobrý servis na tyhle motory na Brněnsku.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Jestli chces ok repas, tak turbosport jablonec.

hodnocení

0x
Dam ti dobrou radu vykašli se na repas a kup nové předejdeš tim problémúm a např dalším otázkám jako proč mi repasované turbo padá do nouze
Sam mám ASV a při pořizování turba sem měl jasno vzal sem novýho gareta a jezdim bez nouzáku
Mam ve svém okolí par lidí co si vzali repas a pak bojovali s nouzákem a reklamací no a vono vyndavat turbo z auta to taky neni zrovna práce na 10 minut
hodnocení

Je to celkem pálka. Dostupnější jsou italská, ale jestli jsou k něčemu..

Nové turbo Škoda /...

S těma italama nemam zkušenost zkus náký octávia klub jestli na něj někdo nejezdí

hodnocení

0x

Ja som kupoval repas tuna,zaťiaľ spokojnosť. Odkaz je síce slovenský no firma,čo to robí a odkiaľ to aj prišlo je zo severnej Moravy z Opavy.

autonorma.sk/...

hodnocení

To spíš ne, o těch už jsem četl:
dieselpower.cz/...

Tak dúfam,že to moje bude držať. Chcel som dať nové,dokonca aj podľa VIN prišlo,no nepasovalo,tak vrátené. Nové potom čo som našiel stálo 700 € a to už je pálka na staré auto. Auto bolo na STK minulý týždeň a emisie vyšli vynikajúco,tak uvidím.

paveldvorak
hodnocení

0x

Existuje racionální důvod, proč nekoupit nový garret? To asvéčko dalších 500 tis dá

hodnocení

Nedá, dalších 20 let to auto nedá. Už proto, že je otázkou času, kdy nám zarazí Euro 3.

To moje má ešte Euro 2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]