Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplatny pokutový blok?

Od: majka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostala jsem pokutu... :( ale doma jsem si všimla že na pokutovém bloku není napsaná částka k zaplacení... musím ho teda zaplatit? Nebo jde to nejak obejít. Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

*sok* kam se poděly odpovědi na tuto otázku?*nevi*

výtka
Upozornění od administrátora 12. 07. 2010 23:18:57
osobně jsem je všechny smazal, byly tam jen bláboly... :(

cyril*
hodnocení

0x

Máte poněkud chaos v pojmech. "Pokutový blok" dostanete jako stvrzenku k již uhrazené pokutě. Máte-li pokutu teprve zaplatit, tak jste mohla dostat nejspíš složenku nebo něco podobného (platební výměr a pod), podle toho, kdo pokutu udělil.

hop®
hodnocení

0x

Pokutový blok je jako lístek na tramvaj, je tam cena vytištěna (ne napsána), a dostanete ho proti platbě, takže pokud máte pokutový blok, už jste musela zaplatit. Pokud máte složenku nebo nějakou poukázku k platbě, tak platit nemusíte, ale následky na sebe většinou nechají určitou dobu čekat, aby to bylo dražší, ale stejně pak vše zaplatíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]