Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špička žhav. svíčky v komoře

Od: honza123 odpovědí: 7 změna:

Čaute , při výměně svíček se utrhnul konec svíčky který teď leží někde na pístu , nemáte někdo zkušenost jestli to v servisu dokáží vyndat bez sundání hlavy motoru? napadlo mě to zkusit nějak přes díru vstřiku vysát (bohužel to není magnetický).

a eště jeden dotaz , vysál sem kus vysavačem přes otvor svíčky a mojí blbostí sem zkusil vše dát zpět a nastartovat no samozřejmě tak kus zbyl a po nastartování bylo slyšet klepání , jaká je šance že sem tím zk*rvil píst?

Díky odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud tam kousek zůstal a bylo nastartováno, tak můžeš mít: zničený píst, zničený ventil, poškrábaný válec. Jestliže to začalo po nastartování klepat, tak ventil bude ko.

007cz
hodnocení

1x
Magnetem přes vstřik vytáhnout jde, chce to jen trochu trpělivosti. Teď už je stejně pozdě když je zbytek zaklepán v pístu. Jedině hlava dolů.

hodnocení

0x

Teď už je to jedno, když jsi to startoval. Je nutné hlavuszndat a vše skontrolovat. Kdyby jsi nestartoval, tak by to šlo vysát hadičkou a omrknout kamerkou.

honza123
hodnocení

Díky za odpověď , nemáš nějakou představu cca na kolik to vyjde sundání hlavy atd?

Jaký motor? Já mám u tohodle cenu smluvní. Nedělám motory.

honza123
hodnocení

hyundai 1.6 crdi 66kw

pavelprachar
hodnocení

0x
Co já vím, tak není nutno házet flintu do žita. Kolegovi se nedávno stalo něco podobného. Našel mazáky, co dělají tyhle věci okolo žhaviček. Veškeré věci se žhavičkama dělají na autě bez demontáže hlavy, za předpokladu že je k nim dobrý přístup. A předpokládám, že nějaký endoskop aby zkontrolovali píst a další příslušenství určitě mají taky. Našel je na internetu, zkusil bych zapátrat na webu a zeptat se po telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]