Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprovoznění AndroidAuto ve Fabii III

Od: rijan® odpovědí: 3 změna:

Mám Fabii III, r.v. 2019, Infotainment SWING. Při navolení SmartLlink, abych mohl zvilit funkci AndriodAuto mi vyjede hláška:"Tato funkce není uvolněna. Obratte se na svého výrobce"

Napsal jsem dotaz do ŠkodyAuto, přišla odpověď stejného významu - "děkujeme za Váš email. Funkce Android Auto, která toto zprostředkovává není pro český trh uvolněna ze strany vývojáře. Více informací o podporovaných zemích naleznete zde: android.com/... v sekci často kladené otázky."

Pokud rozbalím doporučenou adresu, najdu tam informaci, že Fabie od r. v. 2016 jsou pro Android auto vybaveny.viz obr.

Má někdo zkušenost se zprovozněním Android Auta ve Fabii III? Díky za ev. odpovědi.

Zprovoznění AndroidAuto ve Fabii III

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi stejné jako Rapid, O3, S3...

Ofiko ti to asi škoda nenakoduje do rádia co to umí.

Stejně jako si spousta lidí dodělává US svícení, tak to ti taky škoda nekoduje, protože to není pro evropský trh.

hodnocení

0x

Na Fabia 3 2022 s rádiem Swing připojím kabel, na telefonu potvrdím "Přenos souborů/Android Auto" a naběhne obraz na rádiu. Nic víc jsem nenastavoval, takhle to funguje od nového.

paveldvorak
hodnocení

0x

Tak pokud je vybavena , je to zřejmě za přípatek, jako ostatní další výbava u škodovky...Stačí tuto "funkci" dokoupit nebo dodělat doma an dvorku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]