Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr auta na 60km denně

Od: goro* odpovědí: 6 změna:
jaké auto by bylo nejlepší na jízdu do práce denně najedu 60 km tam i zpět,zohlednit spotřebu,spolehlivost atd.,atd. díky .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darbujan
hodnocení

0x
neuvádíte za kolik,jestli novénebo jeté,já dávám přednost české značce,levnější a snadno dostupné náhr.díly.
Já fakt nevim proč polovina lidí pořád tvrdí české=levnější a dostupnější servis. NENI to tak. Všude najdete levnější a dražší věci...
Pro tazatele- řešilo se tu podobné téma akorát s více info, je to o pár řádek níž a doporučuji přečíst

hodnocení

0x

neco podobneho tady: poradte.cz/...

minimalne byste si mel stanovit rozpocet a vedet, ze 10tis date za prvni opravu po te, co si auto koupite v bazaru ;)

hodnocení

0x
Hlavně nehledět jen na ty peníze a nekupovat si pojízdnou rakev, která se vám při sebemenším nárazu rozpadne. Taktéž denně dojíždím celkem asi 70-80 km a už jsem za ty roky viděl hodně věcí na silnici a bohužel se nedávno i jedné zúčastnil...

maxik*
hodnocení

0x
nejlepší je FORD mezi auty LORD

ljuba*
hodnocení

0x
Uz jsem uváděla odpověd na dotaz auta pro studenta. Já dojíždím v praze 30 km tam a 30 zpet a mame doma Peugeota 306 na LPG a ted jsme koupili Renault 19ku na dojízdení do práce a za nákupy. Velmi slušný stav a hlavne je v plynu, takze velmi malé náklady na dojízdení... na dojízdení proste plyn!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]