Dobrý den, přestalo mi fungovat v autě palivové čerpadlo. Po rozebrání nádrže a vytažení palivového čerpadla jsem naměřil odpor v kiloohmech a čerpadlo se tvářilo nefunkčně. Po silnějším zabouchání na čerpadlo se rozjelo, odpor se změnil na správnou hodnotu a ač jsem se snažil dalším boucháním čerpadlo opět znefunkčnit, tváří se funkčně. Ačkoli k němu nemám už důvěru, jaká je šance že by mohlo dál najezdit tisíce kilometrů? Spíš ze zvědavosti mě zajímá co se v něm mohlo udát, přesto mám už objednáno nové.
Je to elektromotorek. Obrousí se uhlíky a pak se dotknou, nedotknou nebo seknou a jak už jsou kraťoučké, tak zabouchání je zase setřepe na komutátor a zas to chvilku funguje.
Čerpadlo bude vybèhaný a kouše se Jediná rozumná volba je nový čerpadlo nákýho solidního výrobce P.s.nez ho vyměníte projděte konektor zkuste očistit mírně naohejbat a prostříknout kontakty konektoru čerpadla
Koukni tady, nové prodavaci čerpadlo v nádrži a smejd
kolikanasobek asi zaplatili za vyhledání zavady když ani první servis neuměl najít závadu ) to jen abys sis vybral kvalitní díl ony ty aftermarkety jsou často smejd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.