Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Koupil jsem Kymco Dink 125 a k němu jsem dostal tyhle klíče.Je to trubkový 23 mm,s tím asi povolím svíčku(má 21mm šestihran),ale na co je tam 18 mm?Matka osy kola má 19mm.Na co použít ten druhý?Poradtě,co vozit sebou.Díky za reakce.
S tim hakem se u motorek bezne nastavuje predpeti zadni pruziny.
18 muze byt bud na predni pruziny a nebo jen tak pro nic a na nic.
Prodejce zkratka pouze splnil povinnost.
Na výfuk k to není,na něj je vidět,na další místa není.Na netu jsem sehnal jen návod v angličtině.
Přeložit se mě nějak nedaři.Ale upozornuji na předražený eshop ND díly na skutry z Prostějova.Nabízí filtr za 220 kč,sehnal jsem stejný za 1/3 ceny.
Stejný výrobce:Hilfo filtro.A ten hák je opravdu na předpětí pružin.Ale pořád nevím,co vozit sebou.Co třeba válečky a řemen variátoru -na delší cesty.
Záleží na zručnosti.Pokud např. řemen variátoru,pak i nářadí potřebné k jeho výměně.Obecně platí,ře se pokazí vždycky to co sebou nemám
Osobně u jawy klíč na svíčku,šroubovák,klíč na matice kot,náhradní duši,pumpu,pojistky,žárovky,knipexy
Aha, tak vy hledáte nářadí které vozit sebou,tak to abyste vozil druhý skutr.Ale vážně , před cca 8 lety jsem koupil ženě kentoyu (skoro to samé) a třikrát jem ji vezl na vozíku-1; defekt-bezdušák na místě neopravytelné,2;karburátor3; startér-zkoušel jsem startovat pákou strhl jsem segment.A další závady-automatický sytič,cívka,podtlakový ben. ventil,stojanový spínač .Tak vám nevím co vozit sebou asi pouze mobil a přítele na telefonu.Opravdu čínu už bych nebral
jo a jste si jistý že nemáte svíčku na 18 klíč 2hmoto.cz/...
Nějak jsem zapoměl,že už nemá svíčka 21 šestihran jako před 40 roky.Myslím,že bych na cestách našel dost servisů nebo dílen,co by vyměnily variátor a válečky,jen ty díly nemají.Podle diskutujících je životnost 20tk,asi hodně záleží na způsobu jízdy a materiálu.A k těm bezdušákum:Snad se to dá opravit sadou na opravy jako u auta,ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.