Nejste přihlášen/a.
0x
S tim hakem se u motorek bezne nastavuje predpeti zadni pruziny.
18 muze byt bud na predni pruziny a nebo jen tak pro nic a na nic.
Prodejce zkratka pouze splnil povinnost.
0x
Na výfuk k to není,na něj je vidět,na další místa není.Na netu jsem sehnal jen návod v angličtině.
Přeložit se mě nějak nedaři.Ale upozornuji na předražený eshop ND díly na skutry z Prostějova.Nabízí filtr za 220 kč,sehnal jsem stejný za 1/3 ceny.
Stejný výrobce:Hilfo filtro.A ten hák je opravdu na předpětí pružin.Ale pořád nevím,co vozit sebou.Co třeba válečky a řemen variátoru -na delší cesty.
Záleží na zručnosti.Pokud např. řemen variátoru,pak i nářadí potřebné k jeho výměně.Obecně platí,ře se pokazí vždycky to co sebou nemám
Osobně u jawy klíč na svíčku,šroubovák,klíč na matice kot,náhradní duši,pumpu,pojistky,žárovky,knipexy
0x
Aha, tak vy hledáte nářadí které vozit sebou,tak to abyste vozil druhý skutr.Ale vážně , před cca 8 lety jsem koupil ženě kentoyu (skoro to samé) a třikrát jem ji vezl na vozíku-1; defekt-bezdušák na místě neopravytelné,2;karburátor3; startér-zkoušel jsem startovat pákou strhl jsem segment.A další závady-automatický sytič,cívka,podtlakový ben. ventil,stojanový spínač .Tak vám nevím co vozit sebou asi pouze mobil a přítele na telefonu.Opravdu čínu už bych nebral
doplněno 28.05.23 00:56:
jo a jste si jistý že nemáte svíčku na 18 klíč 2hmoto.cz/...
Nějak jsem zapoměl,že už nemá svíčka 21 šestihran jako před 40 roky.Myslím,že bych na cestách našel dost servisů nebo dílen,co by vyměnily variátor a válečky,jen ty díly nemají.Podle diskutujících je životnost 20tk,asi hodně záleží na způsobu jízdy a materiálu.A k těm bezdušákum:Snad se to dá opravit sadou na opravy jako u auta,ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.